ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Κομβικής σημασίας

Η ομάδα μας χτες έχασε από τον Απόλλωνα και η είσοδος στην πρώτη εξάδα γίνετε όλο και πιο δύσκολη.

Ο ΑΠΟΕΛ με 24 βαθμούς είναι στην 10η θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την Δόξα που για την ώρα είναι 6η. Η ομάδα μας έχει ένα παιχνίδι στο χέρι και αν καταφέρει να κερδίσει την ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη θα πάει στους 27 και στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα προσπαθήσει να μαζέψει όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορεί για να καταφέρει να μπει , στην πρώτη εξάδα.

Το έργο του Σάββα Πουρσαϊτίδη δεν είναι εύκολο καθώς ο ΑΠΟΕΛ έχει να αντιμετωπίσει τον Εθνικό (εντός), Ολυμπιακό (εκτός), Σαλαμίνα (εντός) και Ομόνοια εκτός. Πέραν από την ομάδα της Άχνας που όπως όλα δείχνουν θα υποβιβαστεί έχουμε να αναμετρηθούμε με Ολυμπιακό και Σαλαμίνα που θα παλέψουν και αυτοί για την πρώτη εξάδα, ενώ την  τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουμε την Ομόνοια.

Ο ΑΠΟΕΛ με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στην πάγκο δείχνει να έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό αλλά τα λάθη του καλοκαιριού επηρεάζουν πολύ το έργο του Ελλαδίτη τεχνικού. Το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ θα είναι κομβικής σημασίας καθώς σε περίπτωση νίκης τα πάντα θα εξαρτηθούν από εμάς ενώ σε αντίθετη περίπτωση το τρένο θα έχει εκτροχιαστεί.

@orangeWOLF

Previous post

Μόνο αν παρουσιαστούμε σημαντικά βελτιωμένοι

Next post

Εξάδα ή Κύπελλο;