Τμημα Δρομεων

Γαλαζοκίτρινος και ο Μαραθώνιος Παρισιού

Μάριος Χριστοδουλίδης και Νέαρχος Λαμπρινός εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο τον ΑΠΟΕΛ στον 42ο Μαραθώνιο Παρισιού. Οι δυο αθλητές έτρεξαν ανάμεσα σε 43 χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά:

Οι Μάριος Χριστοδουλίδης και Νέαρχος Λαμπρινός εκπροσώπησαν το ΑΠΟΕΛ στον 42ο Μαραθώνιο Παρισιού, ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή του Πάσχα 08 Απριλίου.

Οι δυο αθλητές του Σωματείου μας, έτρεξαν ανάμεσα σε 43 χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο, πέρασαν από όλα τα ιστορικά μνημεία της Γαλλικής πρωτεύουσας και έδωσαν γαλαζοκίτρινο χρώμα σε έναν από τους πιο δημοφιλείς Μαραθώνιους.

Ο Μάρκος Χριστοδουλίδης στην 9η συμμετοχή του σε Μαραθώνιο έκανε πολύ καλή εμφάνιση και τερμάτισε περίπου στις 4 ώρες. Ο Μάρκος είναι από τους πιο έμπειρους αθλητές του τμήματος Δρομέων και τίμησε το ΑΠΟΕΛ σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις.

Ο Νέαρχος Λαμπρινός μετά την πρώτη του συμμετοχή τον περασμένο Φθινόπωρο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, είχε εξαιρετική παρουσία στο Παρίσι και με επίδοση 3 ώρες και 44 λεπτά συνέτριψε το προηγούμενο του ρεκόρ.

Η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ συγχαίρει τους αθλητές που εκπροσώπησαν το Σωματείο μας επάξια στο Παρίσι.

Επόμενοι αγώνες:
Την ερχόμενη Κυριακή 15 Απριλίου το τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ θα λάβει μέρος στον αγώνα ορεινού τρεξίματος της «Ατόβρυσης» αποστάσεων 12χλμ. και 4χλμ. στο χωριό Κλήρου και σε αγώνα τρίαθλου που θα διεξαχθεί στην Πάφο.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

Previous post

Ούτε σήμερα ο Ζαχίντ

Next post

Οι λύσεις για τα άκρα