ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Εξελίξεις με το… Γερμανικό μοντέλο

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου αναφέρεται στο θέμα της εμπλοκής των Γερμανών επενδυτών στην Ομάδα μας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του έμπειρου συντάχτη, οι προσπάθειες της διοίκησης μας να είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Το σχετικό ρεπορτάζ: 

Οριστική συμφωνία ακόμα δεν υπάρχει, αλλά από τις μέχρι τώρα επαφές φαίνεται πως υπάρχουν καλές πιθανότητες να προχωρήσει το όλο θέμα και να έχουν πολύπλευρη και σημαντική εμπλοκή στους γαλαζοκίτρινους.

Πέραν από την οικονομική τους συνεισφορά η οποία θα δώσει ανάσα στο ταμείο της εταιρείας, οι Γερμανοί επενδυτές που κουβαλούν τεράστια εμπειρία από το χώρο του ποδοσφαίρου θα αναλάβουν γενικότερα την οργάνωση στο τμήμα σκάουτινγκ και την προσπάθεια καλύτερης λειτουργίας των πραγμάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Θα λειτουργήσει το ΑΠΟΕΛ μέσα σε ένα νέο μοντέλο πιο σύγχρονο και πιο σωστά δομημένο στο χώρο του ποδοσφαίρου, κάτι που θα δημιουργήσει την προοπτική τόσο για πιο σωστή επιλογή ποδοσφαιριστών, όσο και για την γενικότερη λειτουργία στο Parimatch Αρχάγγελος.

 

Previous post

Συμφωνία με Πέτρου

Next post

Τέλος και επίσημα ο Ζόρζε