ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Έτσι θα είναι το νέο δυναμικό μας

Δέκα μέρες έχουν μείνει πριν την έναρξη της προετοιμασίας της Ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Από όσα γνωρίζουμε είμαστε αισιόδοξοι ότι ότι θα γίνουν άλλες τέσσερεις τουλάχιστον προσθήκες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Η Ομάδα μας είναι πολύ κοντά σε άλλη μια σπουδαία μεταγραφή. 

Αρχίζει σιγά, σιγά να σχηματίζεται το δυναμικό της σεζόν 2021-22.

Μέχρι σήμερα λοιπόν, έχουμε:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ουζόχο και Νεόφυτος Μιχαήλ. Μάθαμε ότι ίσως αποκτηθεί και ένας ακόμα τερματοφύλακας για τον κατάλογο Β.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Βινίσιους, Καρώ, Σάντος και ο Σάβιτς (αν μείνει) είναι αυτή την στιγμή η 4άδα που ανήκει στο ρόστερ.

ΑΚΡΑΙΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Δύο παίκτες μόνο για το αριστερό άκρο. Ο Σαμπάλα και ο Γουίλερ. Θα αποκτηθεί ένας ακόμα για δεξιά και πιθανόν να χρησιμοποιηθεί εκεί και ο Κλωναρίδης.

ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ: Ο Λουντέμο, ο Τζακ Μπερν, ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο Γιάννης Σατσιάς, ο Στέλιος Βρόντης, μαζί με ακόμα δύο νέες προσθήκες που θα αφορούν ένα παίκτη με αμυντικό στυλ και ένα επιτελικό.

ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Οκριασβίλι, Εφραίμ, Θεοδώρου, Κλωναρίδης και οι νεαροί Σταύρος Γεωργίου, Σταύρος Γαβριήλ, όπως και ο Ανδρέας Κατσαντώνης ενώ το πλάνο περιλαμβάνει ακόμα μία προσθήκη, νοουμένου πάντα, ότι θα φύγει ο Ντογκαλά, ο οποίος έχει συμβόλαιο και ακόμα δεν βρήκε ομάδα.

ΕΠΙΘΕΣΗ: Ο Κβιλιτάια και ο Τζο Γκάρνερ μαζί με το Νικόλα Κούτσακο είναι οι σέντερ φορ. Αν αποκτηθεί και ο Μάριος Ηλία, αποκτά μία ακόμα καλή επιλογή ο προπονητής.

Previous post

30/09/2009 Ο Θρύλος μας κόντρα στην Chelsea

Next post

Τέλος και επίσημα ο Νουχίου