ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Έρχεται ο Σίλβα, ακολουθεί ο Ουζόχο

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας του ΑΠΟΕΛ με τη Γκιμαράες και τον Μιγκέλ Σίλβα για να κλείσει μια από τις σημαντικές εκκρεμότητες που υπάρχουν για την μορφή που θα πάρει το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο 25χρονός Πορτογάλος τερματοφύλακας, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αναμένεται στην Κύπρο εντός της βδομάδας για να προχωρήσει το διαδικαστικό μέρος και να ενταχθεί και επίσημα στο δυναμικό των γαλαζοκιτρίνων.

Όπως γράψαμε και τις προηγούμενες μέρες ΑΠΟΕΛ και Γκιμαράες τα έχουν βρει με το καθεστώς της συνιδιοκτησίας, με τους Πορτογάλους να διατηρούν το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων του και συγκεκριμένα το 60% και το ΑΠΟΕΛ το υπόλοιπο 40%.

H Γκιμαράες έθεσε σαν απαραίτητη προϋπόθεση τη διατήρηση σημαντικού μέρους των δικαιωμάτων του Μιγκέλ Σίλβα, οι γαλαζοκίτρινοι δεν είχαν κανένα θέμα και έτσι το όλο θέμα προχώρησε με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία, ενώ και ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έκανε αποδεκτή την προσφορά του ΑΠΟΕΛ.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα βρίσκεται στην Κύπρο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Με το κλείσιμο της υπόθεσης Σίλβα θα απομείνει μια ακόμα εκκρεμότητα για τον άσο με το πλάνο των γαλαζοκιτρίνων να προνοεί την απόκτηση του Φράνσις Ουζόχο ο οποίος όπως είναι γνωστό θα μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον Οκτώβριο.

Το ξεκαθάρισμα με τον Νιγηριανό θα γίνει σε κατοπινό στάδιο, όταν θα μπορεί να γίνει πιο ξεκάθαρο το σκηνικό με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του. Ο Ουζόχο όταν είναι έτοιμος προορίζεται για να είναι ο βασικός τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ.

Κώστας Παναγιώτου  sport-fm

Previous post

Ξεχώρισε σέντερ φορ που ξέρει πολύ καλά

Next post

Οι εκκρεμότητες στην άμυνα