ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Επαφές με Ζοάο Πέδρο

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στις προτεραιότητες του Σωφρόνη Αυγουστή είναι η ενίσχυση του δεξιού άκρου με αμυντικό που να μπορεί όμως να βοηθά και επιθετικά.

Γράψαμε ακόμα ότι ο 44χρονος προπονητής μας εκτιμά αφάνταστα τον Πορτογάλο Ζοάο Πέδρο και ένα τέτοιο παίκτη θέλει να φέρει στο ΑΠΟΕΛ.

Άρχισαν οι επαφές

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας έγιναν μάλιστα και οι πρώτες επαφές με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και οι πιθανότητες επιστροφής του στο πρωτάθλημα μας είναι πολλές.

Σε πλήρη ετοιμότητα

Ο 35χρονος (4/5/1986), Ζοάο Πέδρο αγωνίζεται στην Ακαντέμικα Ντε Κοϊμπρα στην Β’ κατηγορία της Πορτογαλίας. Στα έξι χρόνια που ήταν στον Απόλλωνα ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης στην θέση του στο πρωτάθλημα μας.

Νιώθει… 25άρης!

Σε δηλώσεις του το περασμένο Καλοκαίρι εξέφρασε την επιθυμία να δουλέψει ξανά μαζί με τον Σωφρόνη Αυγουστή τον οποίο συμπαθεί πολύ αφού είχαν «χημεία» και άριστη συνεργασία.

Επίσης είχε δηλώσει ότι νιώθει ότι έχει τις δυνάμεις για να προσφέρει ακόμη πολλά:

«Είμαι 35 αλλά νιώθω 25. Οι αριθμοί δεν παίζουν ρόλο. Διάνυσα πολλά χιλιόμετρα στους αγωνιστικούς χώρους και αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω ακόμη αρκετά. Ο κάθε παίκτης είναι ξεχωριστός…».

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παττίχης

Previous post

Χρόνια πολλά Νικόλα

Next post

Χριστοδούλου: «Μας άξιζε μια δεύτερη ευκαιρία»