ΑνακοινωσειςΚολυμβησηΣωματειοΥδατοσφαίριση

Δίπλα στους… Μικρούς Εθελοντές!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 25 Μαρτίου ο επετειακός κολυμβητικός μαραθώνιος 200 χιλιομέτρων που διοργάνωσε το Τμήμα Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης ΑΠΟΕΛ εν όψη της ιστορικής επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Με μια άρτια οργανωμένη κολυμβητική ημερίδα το τμήμα του ΑΠΟΕΛ έδωσε την ευκαιρία σε αθλητές των τμημάτων του αλλά και σε φίλους της ομάδας να συμμετέχουν στον επετειακό μαραθώνιο, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την μεγάλη αυτή μέρα του Έθνους.

Στον μαραθώνιο έλαβαν μέρος περισσότερα από 125 άτομα καλύπτοντας κολυμβητικά την απόσταση των 200 χιλιομέτρων και φτάνοντας για την ακρίβεια, συνολικά 221 χιλιόμετρα.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας το Τμήμα Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ είχε την τιμή να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου την κα Λιάνα Χατζημηνά, Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Μικροί Εθελοντές και την κα Κούλα Κυριάκου μέλος του Συνδέσμου.

Όπως είχε από πριν αποφασιστεί από τους διοργανωτές της ημερίδας όλα τα καθαρά έσοδα από τις συμμετοχές δοθούν για ενίσχυση κοινωνικών και αθλητικών πρωτοβουλιών.

Όσον αφορά τους Μικρούς Εθελοντές, τα λεφτά έχουν παραδοθεί με στόχο την στήριξη της πρωτοβουλίας του φιλανθρωπικού οργανισμού για ανακαίνιση της παιδοχειρουργικής πτέρυγας του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Το υπόλοιπο ποσό από τις συμμετοχές θα στηρίξει το πρόγραμμα αθλητικής ευθύνης του Παύλου Κοντιδη #TowardsTokyo, που στοχεύει στην ενίσχυση της προσπάθειας των αθλητών της Κύπρου για πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο αυτό το καλοκαίρι.

Στην φωτογραφία, μέλη της ομάδας του ΑΠΟΕΛ μαζί με τους εκπροσώπους του οργανισμού Μικροί Εθελοντές κατά την διάρκεια της ημερίδας.

 

Previous post

Λέτε;

Next post

Σημαντικός και πολυδιάστατος ο ρόλος του Σωματείου