ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Δεν φταίει αν έγινε βασικός ξαφνικά

Ακούμε τα πάντα σε ότι αφορά την απόδοση του Χρίστου Σιέλη και την ευθύνη που έχει για την κάκιστη αμυντική λειτουργεία της ομάδας μας.

Ας δούμε όμως και τις δυο όψεις του νομίσματος.

  • Είναι γεγονός ότι ο νεαρός για την ώρα δεν δείχνει ότι μπορεί να θεωρείτε βασικός σε μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ. Δεν έχει αυτοπεποίθηση, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει δείξει στοιχεία ενός σύγχρονου κεντρικού αμυντικού που μπορεί να κρατήσει μπάλα, να μοιράσει παιχνίδι και να ηρεμίσει το παιχνίδι της ομάδα του. Πολλές φορές δείχνει στοιχεία αμυντικού περασμένης δεκαετίας που το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να διώξει τυφλά την μπάλα απλά για να φύγει.
  • Από την άλλη τί περιμένουμε από ένα παιδί που από την μια μέρα στην άλλη βρέθηκε να είναι βασικός και αναντικατάστατος στον ΑΠΟΕΛ λόγο του ότι οι υπεύθυνοι δεν φρόντισαν το καλοκαίρι να στελεχώσουν σωστά την ομάδα. Ο Σιέλης δεν παίζει γιατί είναι τόσο σπουδαίος αμυντικός αλλά γιατί πολύ απλά δεν έχουμε άλλο. Ο Σάντος απόδειξε πολλές φορές ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί ενώ ο Μερκής έχει πατήσει τα 36 του χρόνια και δεν έχει ούτε την φρεσκάδα αλλά ούτε και την αποτελεσματικότητα των προηγούμενων ετών.

Το πρόβλημα της ομάδας δεν εστιάζεται στην κακή αμυντική λειτουργεία της ομάδας μας αλλά γενικά στην υποστελέχωση του ρόστερ. Ο ΑΠΟΕΛ έχει πρόβλημα σε όλες τις γραμμές και κάθε παιχνίδι φαίνεται όλο και περισσότερο. Ο Σιέλης και ο κάθε Σιέλης δεν μπορεί από την μια στιγμή στην άλλη να βρεθεί στην αρχική εντεκάδα και να περιμένουμε ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί.

@orangeWOLF

Previous post

Οι χόχοι στον δρόμο μας για Ευρώπη

Next post

Πάλι χάθηκε