ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Αναφορές στο μέλλον του Ζαχίντ

Αναφορά στο ποδοσφαιρικό μέλλον του Γκαγιάς Ζαχίντ, παραθέτουν τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα στη Νορβηγία.

Όπως αναφέρουν, δεν ευοδώθηκε τελικά το έντονο ενδιαφέρον των Ανκαραγκουτσού και Γκέζτεπε από την Τουρκία για την απόκτησή του και πως ο ίδιος επέλεξε να μείνει στον ΑΠΟΕΛ την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου του περασμένου Ιανουαρίου.

Από την άλλη, συμπληρώνουν πως ο ίδιος θα έχει την δυνατότητα να ενταχθεί σε μια από τις δύο αυτές ομάδες αν το επιλέξει, αφού το συμβόλαιο του με την Ομάδα μας λήγει στο τέλος της σεζόν.

Επιπρόσθετα, κάνουν λόγο και στο ποσοστό μεταπώλησης που θα είχε η πρώην ομάδα του Ζαχίντ, Βαλερένγκα σε περίπτωση κάποιας πώλησης του από την Ομάδα μας, σε ομάδα του εξωτερικού.

Αυτό βρισκόταν στο 10%, αλλά έπαψε να ισχύει, από την στιγμή που ο Θρύλος δεν κατάφερε να τον παραχωρήσει κάπου το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, η ομάδα από την Νορβηγία δεν θα έχει το παραμικρό οικονομικό κέρδος από τον Ζαχίντ.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως ο Ζαχίντ έπαιξε στην Βαλερένγκα από το 2013 μέχρι το 2017, έχοντας 34 γκολ σε 127 συμμετοχές με την φανέλα της, πριν τον παραχωρήσει στον πολυπρωταθλητή των τελευταίων χρόνων στο ποδόσφαιρό μας.

Με τον ίδιο να μένει ελεύθερο σε μερικούς μήνες, είναι πολλές οι ομάδες που θα ενδιαφερθούν ή ενδιαφέρονται ήδη για τις υπηρεσίες του. Από την άλλη, όμως, δεν αποκλείεται ο ίδιος να ανανεώσει με τον ΑΠΟΕΛ, αφού χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο «γαλαζοκίτρινο» οικοδόμημα.

Χ. Χ. 

Previous post

Αυτός σφυρίζει με τους χόχους

Next post

Δρ. Πανά: «Συζητήσεις για την επιστροφή των οπαδών»