Τα ΜΜΕ για 'μας

Καθησυχαστικές οι εκτιμήσεις για Πάρντο

Δεν φαίνεται εκ’ πρώτης όψεως να είναι ανησυχητικό το πρόβλημα που αποκόμισε ο Ούρκο Πάρντο από τον επαναληπτικό με την Ομόνοια. Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τένοντα και οι πρώτες εκτιμήσεις είναι καθησυχαστικές.

Θα προκύψει πιο ασφαλής εκτίμηση όταν θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, όμως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι που θα τον κρατήσει εκτός δράσης. Αυτή η εκτίμηση γίνεται ωστόσο με κάθε επιφύλαξη μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

Στο μεταξύ στους «γαλαζοκίτρινους» επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου καθώς και από την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα στο πρωτάθλημα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» φιλοδοξούν να έχει την ίδια κατάληξη με πέρσι και η φετινή χρονιά κατακτώντας το νταμπλ.

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, οι «γαλαζοκίρινοι» έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν άλλη μια ιστορική επιτυχία με το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν και τους δύο στόχους.

 

Κώστας Παναγιώτου sport-fm.com.cy

Previous post

«Κανένας πάνω από τον ΑΠΟΕΛ»

Next post

Στην άκρη το κύπελλο