ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η πρώτη φορά χωρίς τον Σέρτζιο

Μόνο έτσι θα μπορούσε να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Μάριο Σέρτζιο. Με μία τιμωρία ή έναν τραυματισμό. Ευτυχώς ο Πορτογάλος αμυντικός έχει περάσει αλώβητος από τη λαίλαπα των τραυματισμών, οπότε η πρώτη φορά που δεν θα παίξει σε φετινό αγώνα του ΑΠΟΕΛ θα είναι λόγω τιμωρίας.

Ο Σέρτζιο, λοιπόν, θα χάσει το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ερμή, την Κυριακή στο ΓΣΠ, καθώς συμπλήρωσε κάρτες. Θα είναι η πρώτη φορά φέτος που δεν θα παίξει σε αγώνα του ΑΠΟΕΛ! Έχει αγωνιστεί και στα 26 παιχνίδια του πρωταθλήματος, και στα 5 ματς του Κυπέλλου (ακόμη και με τον Ολυμπιακό δηλαδή), και στα 10 παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε παίξει και στο Σούπερ Καπ τον Αύγουστο.

Δεν έχει χάσει ματς ο Πορτογάλος μπακ, ο οποίος δεν είναι βασικός και αναντικατάστατος μόνο επειδή δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη επιλογή δεξιά, αλλά κυρίως επειδή το αξίζει. Έχει αποδειχτεί ότι είναι μία από τις κορυφαίες μεταγραφές του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια, αν και ήρθε αθόρυβα και το ίδιο αθόρυβος παραμένει και θα παραμείνει, αφού ήδη έχει ανανεώσει για άλλα δύο χρόνια.

Το ότι όμως δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη επιλογή δεξιά ο ΑΠΟΕΛ θα το βρει μπροστά του αυτή την Κυριακή, την πρώτη φορά δηλαδή που θα αναγκαστεί να αγωνιστεί φέτος χωρίς τον Σέρτζιο. Ο Τόρστεν Φινκ θα πρέπει να κάνει αλχημείες για να βρει τον αντι-Σέρτζιο και πραγματικά ο πονοκέφαλός του είναι ισχυρός. Στις πρώτες προπονήσεις αυτής της εβδομάδας είναι πιθανό να δείξει τις σκέψεις του ο Γερμανός τεχνικός.

Previous post

Ζητούμενο η διάρκεια

Next post

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο