ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η ευκαιρία μας!

Επιτέλους, έφτασε η ώρα να ξαναβάψουμε την κορυφή «γαλαζοκίτρινη». Σήμερα έχουμε την ευκαιρία αποσπαστούμε δυο βαθμούς μπροστά από τον Απόλλωνα και να αποκτήσουμε βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο κόσμος θα πρέπει να κάνει το καθήκον του και να έρθει μαζικά στο ΓΣΠ για να σπρώξει την ομάδα μας σε άλλη μια σημαντική νίκη. Πρέπει να γεμίσουμε και τις τρεις κερκίδες και να σπρώξουμε με όλες μα τις δυνάμεις τους παίκτες μας. Ο Ερμής δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, θα έρθει στο ΓΣΠ με στόχο να μας κόψει βαθμούς.

Οι παίκτες μας πρέπει να είναι απόλυτα προσηλωμένοι και πειθαρχημένοι στο πλάνο του Τόρστεν Φινκ. Ένα γρήγορο γκολ θα είναι ότι καλύτερο για την ομάδα μας αφού θα διώξει το άγχος από τα πόδια των παικτών μας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής μας θα διατηρήσει το 4-4-2 με τους Σέρινταν και Τζιμπούρ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Πάρντο. Κακά και Αμορίν θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας, αριστερά ο Ρίισε και δεξιά ένας εκ των Αρτυματά ή Χριστοφίδη.

Λάνιγκ και Βινίσιους θα αγωνιστούν στον άξονα. Από εκεί και πέρα οι Αλωνεύτης, Εφραίμ, Αλεξάντρου, Γκόμες, Χαραλαμπίδης και Ναφίου θα διεκδικήσουν τις δυο θέσεις στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Previous post

Να... η ευκαιρία

Next post

«Ελάτε στο γήπεδο»