ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πετεβίνος: «Δεν πείθει ο Άρης για μισθολόγιο κάτω από €2.000.000»

Φιλοξενούμενοι στην εκπομπή «Goal N’ Roll» στη Cytavision ήταν οι υπεύθυνοι των γραφείων Τύπου της Ομάδας μας (Νεκτάριος Πετεβίνος) και του Άρη (Κώστας Παπαδόπουλος). Μεταξύ άλλων, έδωσαν συνέχεια στη συζήτηση για την τήρηση του Financial Fair Play και την εμπλοκή επενδυτών στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος επανέλαβε τη θέση ττης Ομάδας μας  για τήρηση του Financial Fair Play, χαρακτήρισε δυσανάλογα με την κυπριακή αγορά τα ποσά χορηγίας που υπάρχουν σε ορισμένες ομάδες και τόνισε πως αίτημα των γαλαζοκιτρίνων είναι να τηρούνται οι σωστές διαδικασίες.

«Δεν μας ενοχλεί καθόλου να μιλάμε για Financial Fair Play, όλη μέρα και όλη νύχτα. Οι αναφορές έγιναν μετά από ερώτηση και δεν υπήρχε κάποιος σκοπός. Για το από που προκαλείται ενόχληση μπορώ να το εξηγήσω: υπάρχει ομάδα που ανακοίνωσε χορηγία φανέλας με 1,200.000 ευρώ. Εγώ τόσο καιρό που είμαι στο ποδόσφαιρο δεν έχω δει συμφωνία πάνω από 500.000. Οι ομάδες που πρωταγωνιστούν και είναι οι παραδοσιακές, ανακοινώνουν ζημιές και όλα είναι αναρτημένα στη σελίδα της ΚΟΠ. Δεν έρχονται τα λεφτά τους από χορηγίες που είναι υπερδιπλάσιες από τις άλλες. Βλέπουμε ότι αυτά τα πράγματα είναι δυσανάλογα με την κυπριακή αγορά στο ποδόσφαιρο μας.

Από αγωνιστικής άποψης υπάρχουν δύο νέες δυνάμεις. Αυτές οι νέες δυνάμεις κάνουν εξαιρετική δουλειά και στήνουν καλές ομάδες, ο Άρης ειδικά το κάνει άμεσα από τις πρώτες σεζόν. Ο Άρης δεν είχε πάει ποτέ για τίτλο και αυτό είναι εκτός της κανονικότητας του ποδοσφαίρου μας. Σε σχέση με τα έσοδα, όταν μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ, που είναι η πιο επιτυχημένη και με τη μεγαλύτερη βάση οπαδών να σας πω ότι τα έσοδα δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα 6.000.000 ευρώ. Βλέπουμε ομάδες που δεν μπορούν να μας πείσουν εύκολα ότι μια ομάδα όπως ο Άρης έχει μισθολόγιο κάτω από 2.000.000 ευρώ. Εμείς το μόνο πράγμα που ζητάμε είναι να τηρούνται οι σωστές διαδικασίες».

Previous post

Το μήνυμα του Φεράρι

Next post

Τα εισιτήρια με την ΑΕΚ (14/5, 19:00)