Τα ΜΜΕ για 'μας

Η ατυχία του Πιέρου

Ο νεαρός φορ των «γαλαζοκιτρίνων», σε μία εποχή που κέρδιζε χρόνο, στάθηκε άτυχος χάνοντας το υπόλοιπο της χρονιάς.

Σε μία εποχή όπου ο Πιέρος Σωτηρίου κέρδιζε χρόνο συμμετοχής και ουσιαστικά ο Τόρστεν Φινκ φαινόταν να τον εμπιστεύεται, ο διεθνής φορ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος με τον τραυματισμό του. Το κάταγμα της δεξιάς κλείδας στην ωμοπλάτη που υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης, την προηγούμενη Πέμπτη (9/4), είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο χειρουργείο με αποτέλεσμα να χάσει τη χρονιά. Ο στόχος πλέον είναι ο Πιέρος Σωτηρίου να προλάβει την έναρξη της προετοιμασίας που υπολογίζεται να ξεκινήσει μέσα Ιουνίου. Βεβαίως, όλα εξαρτώνται στο πόσο γρήγορα θα ανταποκριθεί ο οργανισμός στο δέσιμο της πληγής.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο τραυματισμός του Πιέρου Σωτηρίου αποτελεί πλήγμα τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ο επιθετικός των «γαλαζοκιτρίνων» στη δεύτερή του χρονιά στον Αρχάγγελο μέτρησε μέχρι σήμερα συνολικά 527 λεπτά συμμετοχής, 399 στο πρωτάθλημα, 39 στην Ευρώπη και 89 στο κύπελλο, σε σχέση με τα 211 λεπτά που κατέγραψε τη περυσινή περίοδο.

Θεωρείται δε δεδομένο ότι, μέχρι το τέλος της περιόδου, τα λεπτά συμμετοχής του θα αυξάνονταν. Κι αυτό γιατί με τον ερχομό του στον Αρχάγγελο, ο κ. Φινκ, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς Κύπριους ποδοσφαιριστές και έδειξε να εμπιστεύεται στη συνέχεια κάποιους από αυτούς. Όπως για παράδειγμα ο Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος όποτε αγωνίστηκε ήταν από τους διακριθέντες για την ομάδα του, προκαλώντας παράλληλα αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη αμυντική γραμμή.

Ο νεαρός διεθνής φορ των «γαλαζοκιτρίνων» βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας, με τον ίδιο να νιώθει όπως το λιοντάρι το κλουβί. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αποθεραπείας που θα ακολουθήσει, μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας δεν θα κάνει το παραμικρό. Ακολούθως θα αρχίσει ελαφρύ πρόγραμμα με τρέξιμο και όπως προαναφέραμε, ο στόχος είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμος μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

sigmalive

Previous post

Προσοχή παγίδα!

Next post

Τα εισιτήρια με Ερμή