ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Εσύ θα λείπεις;

Ο ΑΠΟΕΛ ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ανόρθωσης παραμένοντας στην κορυφή και απέχει τέσσερα 90άλεπτα από το πρωτάθλημα! Ο Απόλλωνας αδυνατεί να κερδίσει ακόμη και τον Ερμή στην έδρα του και όλα δείχνουν ότι το τρίτο σερί πρωτάθλημα δεν χάνεται! Εσύ θα λείπεις το Σάββατο από το ΓΣΠ;

Τι άλλο χρειάζεται ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ για να γεμίσει το γήπεδο απέναντι στην Ομόνοια και να ωθήσει την ομάδα στο τρίποντο που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο, μία αγωνιστική πριν πάμε στη Λεμεσό για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα;

Η αλήθεια είναι στο “Παπαδόπουλος” οι “πορτοκαλί” στάθηκαν στο ύψος τους, εξαντλώντας τα εισιτήρια που είχε ο ΑΠΟΕΛ στη διάθεσή του. Από εκεί θα πρέπει να συνεχίσουμε και να είμαστε όλοι στο ΓΣΠ το Σάββατο κόντρα στην Ομόνοια.

Το 3-0 του Κυπέλλου θα πρέπει να είναι ο οδηγός για την ομάδα μας, η οποία είναι γεγονός ότι έχει καταφέρει να κάνει την Ομόνοια να δείχνει… Μπαρτσελόνα σε κάποια μεταξύ μας ματς. Αλλά ο καλός ΑΠΟΕΛ την… έχει την ομάδα του Καϊάφα. Φάνηκε και στο Κύπελλο, όπου η ομάδα ήταν σοβαρή και διέλυσε τους “πράσινους” με το επιβλητικό 3-0!

Αυτό πρέπει να συμβεί και το Σάββατο! Να διαλύσουμε τους “πράσινους”! Και για να γίνει ένα ακόμη βήμα προς το νταμπλ και για να τους αφήσουμε εκτός Ευρώπης! Τους κόψαμε ήδη τον ένα δρόμο προς την Ευρώπη, στο Κύπελλο. Να τους κόψουμε και τον άλλο και να πάρουν θέση στον καναπέ από τώρα!

Previous post

Στα 10 ευρώ η γενική είσοδος!

Next post

Φοβάστε;