ΑνακοινωσειςΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ

«Δεν τρώμε το παραμύθι»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν πριν από το παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Φέτος ζούμε μια παρωδία με θύτη έναν ασπρομάλλη υπουργό και θύματα τους οργανωμένους οπαδούς. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Αρχικά, ο «κύριος» υπουργός αποφάσισε να «καθαρίσει» μερικά εκατομμύρια με μίζες από την εφαρμογή της κάρτας οπαδού η οποία θα «φακέλωνε» όσους θα πατούσαν το πόδι τους στα γήπεδα και θα τους έβαζε να πληρώσουν κι από πάνω! Το εγχείρημά του αυτό απέτυχε παταγωδώς καθώς όλοι οι οργανωμένοι έλαβαν μέτρα ώστε να αποφύγουν την παραβίαση των προσωπικών τους δεδομένων.

Αυτό το μοχθηρό ανθρωπάκι όμως, που έχει αποτύχει ως υπουργός δικαιοσύνης, δεν σταμάτησε το έργο του εκεί. Έβαλε στόχο το μεγαλύτερο οργανωμένο σύνολο στο νησί και με κάθε ευκαιρία στήνει κομπίνες για την σύλληψη μελών του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα γεγονότα στην Λεμεσό, όταν έσυρε ένα ολόκληρο λεωφορείο στο τμήμα με την αιτιολογία ότι οι οπαδοί ήταν «βρεγμένοι».

Το έργο του όμως δεν σταμάτησε εκεί! Αυτός ο «κύριος», ξεχνώντας ότι του χρόνου θα έχουμε εκλογές και θα μας γλύφει τον κώλο για να τον ψηφίσουμε, έστησε ακόμα ένα κόλπο. Στον προχθεσινό αγώνα της ομάδας μας στην Λάρνακα κόντρα στην ανορθωση, έβαλε τα τσιράκια του τους αστυνομικούς να περάσουν την πορεία των οπαδών της ανορθωσης από τον σύνδεσμο μας που εδρεύει στην Λάρνακα. Έστησε εκ νέου επεισόδια με αποτέλεσμα να συλληφθούν 5 οπαδοί της ομάδας μας οι οποίοι απλά υπερασπίστηκαν το «σπίτι» μας.

Δίχως να έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, αυτός ο κύριος που καλείται «υπουργός δικαιοσύνης» έστειλε στον χώρο των επεισοδίων τα όργανα του σάπιου συστήματός του, τους αστυνομικούς, να παρακολουθούν τα επεισόδια και τους έβαλε να ψευδομαρτυρήσουν ώστε να συλλάβουν μικρά παιδιά τα οποία βρίσκονταν στον χώρο. Τόσα είναι τα κότσια του που τα βάζει με πιτσιρικάδες που θέλουν απλά να ακολουθήσουν την ομάδα τους και τόση είναι η ξεδιαντροπιά του που βάζει αστυνομικούς να ορκιστούν στο ευαγγέλιο λέγοντας ψέματα!

Ο συγκεκριμένος κύριος που δηλώνει και φίλαθλος της ομάδας μας ξέρει ότι είναι persona non grata για τους πορτοκαλί και βγάζει όλο το κόμπλεξ του απέναντι στους οπαδούς μας. Ξέροντας ότι δεν πρόκειται να πατήσει στα χρυσοπληρωμένα του, από τους κύπριους φορολογούμενους, boxes του ΓΣΠ δείχνει την μικροπρέπειά του σε όλο της το μεγαλείο και κυνηγάει μανιασμένα τους οπαδούς μας. Μεγάλους και μικρούς. Καταστρέφει ζωές ανηλίκων και δεν ντρέπεται να μοστράρει την φάτσα του στα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης παίζοντας το πολέμιος της βίας τον ίδιο καιρό που τα σκάνδαλα στις φυλακές έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Εμείς δεν τρώμε το παραμύθι του και έχουμε καταλάβει το σάπιο σχέδιό του. Ας καταλάβει όμως κι αυτός ότι με τις ενέργειές του έθεσε τέλος στην καριέρα του ως πολιτικός αλλά και ως φίλαθλος.

ΥΓ1 Ο-Χ-Ι ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

ΥΓ2 ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΥΓ3 ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ,

Εκ φύσεως ανώτεροι..

Previous post

Χαλάστε τους τα σχέδια!

Next post

Στα 10 ευρώ η γενική είσοδος!