ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τα 5 πράγματα που πρέπει να κάνει ο Τραμετσάνι

Πιο κάτω εξετάζουμε 5 πράγματα τα οποία ο Προπονητής της Ομάδας μας καλείται είτε να κτίσει σ’ αυτά, είτε να τα διορθώσει.

  • Όπως ξεκίνησε η άμυνα μας, έτσι να συνεχίσει. Φυσικά αναφερόμαστε στο εξαιρετικό στατιστικό με τον Τραμετσάνι στον πάγκο, που θέλει τον Θρύλο, να έχει δεχτεί γκολ μόνο σ’ ένα από τα πέντε παιχνίδια με τον Ιταλό τεχνικό στον πάγκο, στην εκτός έδρας νίκη με 2-4 ενάντια στην Αλκή.
  • Να μην εξαρτάται αποκλειστικά από τις ορέξεις του Αλ Τάμαρι, ο οποίος έχει συμβολή στα 12 από τα 18 γκολ της Ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, όπως είδαμε το περασμένο Σάββατο, ο Θρύλος δεν τον χρειάστηκε, αλλά εξακολουθεί να στηρίζεται στον Ιορδανό παιχταρά.
  • Να βρει τον τρόπο με τον οποίο οι Ρέζα και Ντελατόρε μπορούν πραγματικά να συνεισφέρουν στο επιθετικό κομμάτι. Δεν ήταν λίγες οι ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκε ο Ιρανός επιθετικός με την ΕΝΠ. Με τα σημερινά δεδομένα, είναι αναγκαία η ενίσχυση μας τον ερχόμενο Ιανουάριο με επιθετικό γκολτζή.
  • Οι ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από τραυματισμούς (Εφραίμ, Ντε Βινσέντι), και ο Νσούε που σύντομα θα είναι και πάλι στα γήπεδα, καλούνται να ανακάμψουν και να γίνουν οι ποδοσφαιριστές που ξέρουμε, γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε δεν είναι λίγα αυτά που έχουν προσφέρει και μπορούν ακόμα να προσφέρουν. Η αρχή έγινε πάντως με τον Εφραίμ, ο οποίος όχι μόνο σκόραρε με την ΕΝΠ αλλά είχε γενικά μια πολύ καλή παρουσία.
  • Να ανεβάσει την απόδοση του ο Ζαχίντ, φτάνοντας τους περσινούς του αριθμούς, μιας και είναι ένας ποδοσφαιριστής βαρόμετρο, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που πέρσι οι ασίστ και τα γκολ του ήταν καταλυτικά για να φτάσουμε στην κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

 

Previous post

Περιθωριοποίηση...

Next post

Μας έκαναν περήφανους στη Μητέρα Πατρίδα