ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Άλλα δύο πέναλτι!

Δύο τηλεοπτικά πέναλτι μας έδωσαν για τον αγώνα με την Πάφο (χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς), άλλα δύο πέναλτι μας έδωσε και ο Κυπριανίδης στην εκπομπή του Super Sport  «Άκου τη φάση» για τον αγώνα με την ΕΝΠ.

Αναλυτικά:

Το πρώτο πέναλτι

«Στο 9ο λεπτό έγινε μια φάση στην περιοχή της Ένωσης. Παίκτης του ΑΠΟΕΛ κινήθηκε με την μπάλα, αμυντικός έπεσε και έκανε σωστά τάκλιν και ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ έτρεξε να διεκδικήσει ξανά την μπάλα. Άλλος ποδοσφαιριστής μπήκε στην πορεία του και του έφραξε τον δρόμο χωρίς να κινηθεί προ της μπάλα. Ήταν μια παράβαση πέναλτι η οποία πέρασε απαρατήρητη».

Το δεύτερο πέναλτι

«Στην φάση του 45΄ όταν ο Ολίβα ανέτρεψε τον Νατέλ. Ήταν μέσα η παράβαση και όχι φάουλ. Ήταν μέσα στην περιοχή αρκετά. Από την στιγμή που είδε τον Νατέλ και πήγαινε κάθετα, ο διαιτητής είχε αρμοδιότητα και όχι ο βοηθός για την κάθετη γραμμή της περιοχής. Ο βοηθός δεν βλέπει την κάθετη γραμμή από το σημείο που βρίσκεται. Η κάθετη γραμμή είναι του διαιτητή και στην οριζόντια μπορεί να βοηθήσει ο βοηθός. Ο βοηθός υπέδειξε την παράβαση και έμεινε εκεί».

Πως είναι δυνατόν να μην είδε ότι ο Νατέλ ήταν εντός περιοχής;

«Πήγαινε κάθετα προς το ημικύκλιο ενώ έπρεπε να συγκλίνει προς τον βοηθό του. Η θέση του ήταν λανθασμένη. Δεν ακολούθησε τον Νατέλ διαγώνια, ενώ είδε ότι ο επιθετικός πήγαινε προς τα εκεί».

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ), ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ!

Previous post

Μας έκαναν περήφανους στη Μητέρα Πατρίδα

Next post

Τα δεδομένα για Τάμαρι και Νσούε