Τα ΜΜΕ για 'μας

Ο… κακός του εαυτός

Ούτε για αστείο δεν θέλουν να ακούν στον ΑΠΟΕΛ ότι η ομάδα θα μείνει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη.

Δηλαδή, θα φτάσει ένας μόλις ματς πριν επαναλάβει την αρνητική δική της επίδοση του φετινού μαραθωνίου, όταν από τη 13η μέχρι τη 17η αγωνιστική αγνοούσε την επιτυχία, με ό,τι αυτό και αν συνεπάγεται.

Τότε εξήλθε ισόπαλη 4-4 με την ΑΕΚ (ΓΣΠ), ηττήθηκε με 1-2 από τον Ερμή (Δασάκι), έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με την Αγία Νάπα (ΓΣΠ), έχασε με 1-2 από την ΑΕΛ (Τσίρειο) και τέλος «κόλλησε» στην ισοπαλία 1-1 με τον Οθέλλο.

Μιας και το έφερε η κουβέντα, η αμέσως προηγούμενη φορά που συνέβη ανάλογο αρνητικό σερί για τους γαλαζοκίτρινους ήταν πριν από εφτά αγωνιστικές περιόδους!

Τη σεζόν 2007-08 έμειναν χωρίς νίκη στο ίδιο ακριβώς διάστημα. Δηλαδή από τη 13η έως τη 17η αγωνιστική (ΑΕΛ 1-1, Δόξα 2-2, Ανόρθωση 0-1, Πέγεια 1-1, Παραλίμνι 0-1).

Στην παρούσα φάση η ομάδα του Τόρστεν Φινκ προέρχεται από τρία ματς στο πρωτάθλημα χωρίς τρίποντο. Δύο ισοπαλίες στη σειρά απέναντι στην Ομόνοια (1-1) και στον Απόλλωνα (2-2) και μία ήττα από την ΑΕΚ (0-1).

Σε ότι αφορά στο πλάνο του Γερμανού τεχνικού, ο Πάρντο επιστρέφει και θα αγωνισθεί για πρώτη φορά στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος κάτω από τα δοκάρια.

Στο κέντρο της άμυνας ο Αμορίν θα έχει ως παρτενέρ τον Κακά και αριστερά θα κινείται ο Ρίισε. Στην αντίθετη πλευρά θα βρεθεί ένας εκ των Χριστοφίδη, Αρτυματά. Στην οπισθοφυλακή δεν υπολογίζονται οι Καρλάο, Σέρζιο λόγω καρτών.

Απόντος του τιμωρημένου (με κάρτες) Μοράις, στην «καρδιά» του κέντρου θα δούμε για πρώτη φορά να συνυπάρχουν στο αρχικό σχήμα οι Λάνιγκ, Βινίσιους. Στις πτέρυγες; Συνωστισμός; Πέντε παίκτες διεκδικούν τις δύο θέσεις.

Πρόκειται για τους Αλωνεύτη, Αλεξάνδρου, Χαραλαμπίδη, Νάφιου και Εφραίμ. Ο τελευταίος, βρίσκεται στη διάθεση του Φινκ μετά από ένα μήνα.

Τέλος, σ στην επίθεση, ο Τζιμπούρ θα πάρει θέση μάχης στην αντίπαλη περιοχή και θα έχει ως παρτενέρ είτε τον Σέρινταν είτε τον Γκόμες. Εάν επιλεγεί ο πρώτος ο σχηματισμός θα είναι 4-4-2 και εάν επιλεγεί ο δεύτερος θα είναι 4-2-3-1. Από την εν λόγω γραμμή θα απουσιάσουν οι Ντε Βινσέντι (κάρτες) και Σωτηρίου (χάνει τη σεζόν).

Goal News

Previous post

Η αποστολή για το ματς με Ερμή

Next post

Όχι άλλα δώρα!