ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Όχι άλλα δώρα!

Την ευκαιρία να βρεθεί στο +2 από τον Απόλλωνα έχει η Ομάδα μας και αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να την αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτη! Έχει χάσει ήδη πολλές ευκαιρίες και δεν αντέχεται άλλο “ευχαριστώ, δεν θα πάρω” στα δώρα του Απόλλωνα!

Ο Απόλλωνας έχασε και με το νέο του προπονητή, αφού η αλλαγή στον πάγκο δεν έφερε αλλαγή στην αγωνιστική του εικόνα. Καλύτερη η Ομόνοια στο ΓΣΠ, τον κέρδισε και μας έδωσε την πάσα. Την Κυριακή ο Θρύλος μας με νίκη επί του Ερμή περνάει στην κορυφή!

Ήδη οι γκέλες του Απόλλωνα είναι πολλές: έχει μόνο μία νίκη σε πέντε ματς στα πλέι οφ! Και όμως από αυτή την ομάδα ο ΑΠΟΕΛ είναι ακόμη πίσω στη βαθμολογία! Και είναι πίσω, γιατί τον συναγωνίζεται σε γκέλες (μία νίκη σε 4 ματς στα πλέι οφ). Όχι άλλη πια όμως.

Είναι στο χέρι των παικτών μας να δείξουν αν θέλουν το πρωτάθλημα όσο και εμείς. Βρίσκονται σε εξαιρετική ψυχολογία μετά την “τριάρα” επί της Ομόνοιας στο Κύπελλο και έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να πάρουν το τρίποντο απέναντι σε μία ομάδα που δείχνει να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα παιχνίδια της εσχάτως.

Αλίμονο όμως αν υποτιμήσουμε τον Ερμή! Όσες φορές το κάναμε, το πληρώσαμε. Αυτή τη φορά όλα δείχνουν ΝΙΚΗ. Και τη θέλουμε και θα την πανηγυρίσουμε, γιατί θα μας επαναφέρει στην κορυφή. Εκεί που θέλουμε να μείνει ο ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος του μαραθωνίου για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το τρίτο σερί πρωτάθλημα.

Previous post

Ο... κακός του εαυτός

Next post

Όλοι ΓΣΠ!