Τα ΜΜΕ για 'μας

Για τις παλιές… αγάπες να μιλάς!

«Είχαμε συμφωνήσει με τον Ιβάν Τρισκόφσκι, όμως ο προπονητής δεν επιθυμούσε να γίνει άλλη μετεγγραφή, λαμβάνοντας υπόψη πως για να έλθει ξένος παίκτης τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, θα έπρεπε να φύγει κάποιος άλλος.

Δεν μπορούσαμε να αποδεσμεύσουμε μη κοινοτικό ποδοσφαιριστή. Θέλαμε τον Τρισκόφσκι, αλλά δεν μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία προσυμφωνία για το καλοκαίρι. Δεν είναι θέμα που μπορεί να αποφασιστεί τώρα».

Πιο ξεκάθαρος δεν μπορούσε να γίνει ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, σε συνέντευξή του στο «Goal» προ δύο μηνών.

Από τότε, ασφαλώς, δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο πως o «Τρίσκο» είναι πολύ πιθανό να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα τη θερινή μετεγγραφική περίοδο.

Πρόσφατα, μέχρι και για σπίτι στην Κύπρο είχε γραφτεί πως έψαχνε! Το θέμα δεν «θάφτηκε» και όπως όλα δείχνουν, αρκετά είναι τα επεισόδια που έπονται μέχρι να πέσουν οι τίτλοι του τέλους.

Ποια είναι, άραγε, τα υφιστάμενα δεδομένα; Τι ισχύει και τι δεν ισχύει; Αρχίζουμε από τα απλά: Μπορεί να έφυγε το καλοκαίρι του 2012 για την Κλαμπ Μπριζ, αλλά ένα «κομμάτι» του βρίσκεται στον ΑΠΟΕΛ. Την ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, την ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Γι’ αυτό και δεν ξέχασε τους γαλαζοκίτρινους, ούτε αυτοί τον Σκοπιανό. Και μετά από την πτωτική πορεία της καριέρας του, ο «Τρίσκο» τουλάχιστον προ λίγων μηνών έκρινε πως ο σύλλογος της Λευκωσίας μπορεί να αποτελέσει για τον ίδιο εκ νέου το εφαλτήριο για να αυξήσει τις «μετοχές» του. Κάτι σαν την αναζωογόνηση της καριέρας του.

Από το «θέλω» έως τη συμφωνία τον Ιούνιο, η απόσταση μόνο μικρή δεν είναι επί της παρούσης. Έχουμε και λέμε: Ο Ιβάν, που σε τρεις μέρες σβήνει 28 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων του, υπέγραψε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την Αλ Νασρ του Γιοβάνοβιτς. Οι πληροφορίες λένε, μάλιστα, ότι βάζει στην τσέπη σχεδόν 700.000 ευρώ. Τρελά όντως λεφτά!

Ποσό που σε καμία περίπτωση δεν έχει τη δυνατότητα να βγάλει από το ταμείο ο ΑΠΟΕΛ. Για να ακριβολογούμε, ούτε κατά το ήμισυ δεν είναι σε θέση να του προσφέρει. Γι’ αυτό, εξάλλου, προ λίγων μηνών η συζήτηση τέθηκε σ’ ένα πλαίσιο που έλεγε πως, οι γαλαζοκίτρινοι θα κάλυπταν μέρος του συμβολαίου που διατηρεί με την ομάδα του Ντουμπάι.

Επομένως, μια ενδεχόμενη νέα συζήτηση ίσως έχει μια διαφορετική αφετηρία και ασφαλώς, μικρό ή μεγάλο ρόλο θα διαδραματίσουν οι προτάσεις που πιθανότατα θα έχει ενώπιόν του. Ο μάνατζέρ του, ήδη ψάχνεται. Να μπουν σε μια διαδικασία πλειστηριασμού οι πρωτευουσιάνοι, θεωρείται απομακρυσμένο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τρισκόφσκι, παρόλο που τέθηκε εκτός ρόστερ της Αλ Νασρ, γι’ αυτό εξάλλου και προέκυψε το φλερτ με τον ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο, εξακολουθεί να γυμνάζεται με τον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Προσπαθεί να διατηρηθεί στην καλύτερη (υπό τις περιστάσεις) αγωνιστική κατάσταση.

Όπως μας ελέχθη από πλευράς ΑΠΟΕΛ, από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει νέα κίνηση για την επιστροφή του «Τρίσκο» το καλοκαίρι, χωρίς να σημαίνει πως ο «φάκελος» έκλεισε.

Ο Σκοπιανός βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και πρωτίστως, έχει αποδείξει το τι μπορεί να κάνει με την μπάλα στα κυπριακά γήπεδα, έστω και αν δεν «έπιασε» στους αμέσως επόμενους σταθμούς του (Κλαμπ Μπριζ, Μπέβερεν, Αλ Νασρ). Οπόταν υπομονή…

Goal News

Previous post

Η εκρηκτική Αλεχάντρα!

Next post

Μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή!