ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Το πλάνο της πρόκρισης

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (3-0) δίνει την ευκαιρία στον Τόρστεν Φινκ να κάνει rotation στο σημερινό παιχνίδι και να φρεσκάρει σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα.

Η ομάδα μας βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στον τελικό όμως θα πρέπει να παρουσιαστούμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Θέλουμε να περάσουμε στον τελικό με 2η νίκη πάνω στους αιώνια αδικημένους.

Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά όσο αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Ο Πάρντο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Αντωνιάδης θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα μετά από αρκετό καιρό και θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Κακά και Αμορίν θα αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο ενώ ο Σέρτζιο θα επιστρέψει στο δεξί άκρο.

Ο Μοράις θα επιστρέψει στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Δίπλα από τον Πορτογάλο θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα ο Βινίσιους. Ο Μάρτιν Λάνιγκ είναι πιθανόν να μείνει στον πάγκο για να πάρει ανάσες και να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με την Ανόρθωση στο ΠΑΠ.

Στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν κατά πάσα πιθανότητα οι Αλωνεύτης και Εφραίμ χωρίς να αποκλείουμε τη χρησιμοποίηση των Χαραλαμπίδη και Αλεξάντρου. Αν ο προπονητής μας διατηρήσει το 4-4-2, στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Τζιμπούρ και Σέρινταν, αν όμως το γυρίσει σε 4-2-3-1 ο Γκόμες θα αγωνιστεί πίσω από το Τζιμπούρ και ο Ιρλανδός θα μείνει στον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα:

Πάρντο, Σέρτζιο, Αμορίν, Καρλάο, Αντωνιάδης, Μοράις, Βινίσιους, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Γκόμες, Τζιμπούρ

Previous post

Η άλλη κάμερα με Ερμή (vid)

Next post

Τέλος και το πρωτάθλημα