Ειπαν... λεμε

Τι μας λες ρε Ζαβέ;

Ο Χρίστος Ζαβός στην προσπάθεια του να δημιουργήσει εντυπώσεις έγραφε σήμερα το πρωί:
«Εξ όσων γνωρίζουμε η ΑΕΛ σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποδεχθεί το ΓΣΠ μολονότι ο ΑΠΟΕΛ ενδέχεται να το προτείνει. Τώρα εάν το ΑΠΟΕΛ συμφωνήσει να έρθει στο Τσίρειο, πράγμα το οποίο μοιάζει δύσκολο, τότε μάλλον οι Λεμεσιανοί θα το συζητήσουν. Δύσκολα θα το δεχθεί η Αστυνομία εκτός εάν η πόλη στρατιωτικοποιηθεί, ωσάν να είμαστε στη Βαγδάτη ή στη Ραμάλα. Πάντως η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια συζήτηση όχι σε επίσημο επίπεδο για το που θα γίνει το ματς, χωρίς όμως να καταλάβουμε από πού προκύπτει αυτό»…

– Επειδή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις να σου πούμε ότι η συζήτηση για το γήπεδο του τελικού προκύπτει πρώτα από διάθεση κάποιων να εξυπηρετήσουν καλύτερα το φίλαθλο κοινό σε σχέση με την παράγραφο 4, της προκήρυξης για το κύπελλο που αναφέρει ότι σε περίπτωση που στον τελικό προκριθούν μια ομάδα από Λευκωσία και μια από Λεμεσό, ο αγώνας διεξάγεται στο Νέο Γ.Σ.Ζ ή σε άλλο Στάδιο αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν, διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου ΚΟΠ.

Α, και κάτι άλλο. Όπου και αν γίνει ο τελικός, ακόμα και ο Σοφοκλέους να είναι διαιτητής, αυτό που φοβάσαι, θα το πάθετε!

Previous post

Οι πανηγυρισμοί των πρωταθλητών (Futsal)

Next post

Γνωστός ο … δρόμος!