Ειπαν... λεμε

Γ. Χριστοδούλου: «Να επενδύσουν στους Κύπριους….»

ΕΙΠΕ:

Ο προπονητής της Πέγειας Γιάννης Χριστοδούλου σε δηλώσεις που παραχώρησε στο balla αναφέρθηκε και στην Ομάδα μας και το μέλλον της μέσα στις συνθήκες που διαμορφώθηκαν την τελευταία σεζόν. Εισηγήθηκε να επενδύσουμε στους Κύπριους παίκτες αλλά να «ξεχάσουμε» τους τίτλους για τα επόμενα χρόνια. Με το πρώτο συμφωνούμε με το δεύτερο, όχι.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση του:

«Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι υπεύθυνοι στην ομάδα είναι να επενδύσουν στον Κύπριο ποδοσφαιριστή και με ένα προσεγμένο μπάτζετ να χτίσουν στα επόμενα χρόνια για το μέλλον.

Με αυτό τον τρόπο θα δούμε ξανά την ομάδα που θαυμάσαμε. Η άποψη μου είναι να «ξεχάσει» τα επόμενα χρόνια τους τίτλους και να επενδύσει ουσιαστικά για να επανέλθει όπως ήταν προηγουμένως».

ΛΕΜΕ:

Συμφωνούμε απόλυτα κύριε Χριστοδούλου ότι το ΑΠΟΕΛ μας θα πρέπει να επενδύσει στους Κύπριους παίκτες και γενικότερα περισσότερο στο Ελληνικό στοιχείο. Διαφωνούμε όμως ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε για τα επόμενα χρόνια τους τίτλους…

Νοικοκύρεμα χρειάζεται η ομάδα και αναδόμηση σε πιο στέρεες βάσεις. Δεν χρειάζεται να περάσουν χρόνια για να ξαναγίνουμε Ομάδα. Αυτή είναι η άποψη μας.

 

Previous post

Ο δρόμος για τους τελικούς

Next post

Πάει για ρεκόρ ο Γκάρνερ