Τα ΜΜΕ για 'μας

Γνωστός ο … δρόμος!

Την προηγούμενη εβδομάδα τα βαθμολογικά δεδομένα ανατράπηκαν για ακόμα μια φορά στη φετινή περίοδο.

Ο ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στο ρετιρέ και καλείται να διατηρηθεί εκεί μέχρι τέλους. Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Πέντε νίκες, ίσον πρωτάθλημα.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα ταξιδέψουν αύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» να αντιμετωπίσουν την Ανόρθωση και χρειάζονται τη νίκη για το λόγο που προαναφέραμε.

Το παιγνίδι προμηνύεται αρκετά δύσκολο και οι ποδοσφαιριστές του Τόρστεν Φινκ θα πρέπει να πάνε με την πρέπουσα σοβαρότητα και συγκέντρωση, προκειμένου να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Παράλληλα, θα ταξιδέψουν με συνοδηγό την εκπληκτική παράδοση που δημιούργησαν κόντρα στην Ανόρθωση. Στη φετινή περίοδο οι γαλαζοκίτρινοι αντιμετώπισαν πέντε φορές την αυριανή τους αντίπαλο (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και μετρούν τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Το συγκεκριμένο στατιστικό μετατρέπεται σε εξαιρετικό αν λάβουμε υπόψη ότι ο ΑΠΟΕΛ σε πέντε αναμετρήσεις δεν έχει δεχθεί τέρμα!

Επομένως, οι ποδοσφαιριστές του Φινκ θα χρειαστεί να επαναλάβουν εαυτούς, να κερδίσουν την Ανόρθωση και να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο.

Στο πρωτάθλημα
ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 2-0
Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ 0-1
ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 1-0

Στο κύπελλο
Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ 0-0
ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 2-0
sigmalive

Previous post

Τι μας λες ρε Ζαβέ;

Next post

Πρόσκληση Μετόχων