Τα ΜΜΕ για 'μας

Ρέφαρε με βαθμό και εμφάνιση

Και, όμως, ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να έφευγε από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τη νίκη. Παρότι η ισοπαλία, μετά και τα αποτελέσματα των άλλων δύο αγώνων, δεν του έπεσε άσχημη!

Η ομάδα του Φινκ αν και βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ ισοφάρισε και τις τρεις, είχε τρία δοκάρια, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στις καθυστερήσεις Τζιμπούρ και Μοράις «τσακώθηκαν» ποιος θα έβαζε το γκολ και η ευκαιρία έκανε φτερά.

Ακόμα κι έτσι, οι γαλαζοκίτρινοι διατήρησαν το προβάδισμα των δυο βαθμών, από τον δεύτερο Απόλλωνα, ενώ «βολικό» μπορεί να χαρακτηριστεί και το «Χ» στο ΓΣΠ, ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΚ.

Η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Λάνιγκ ήταν η τέταρτη και θα απουσιάσει από το ντέρμπι με την Ομόνοια, κάτι που θα αποτελεί απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ, αφού ο Βινίσιους θέλει ακόμα παιγνίδια (όπως φάνηκε και στον αγώνα με την Ανόρθωση).

Από εκεί και πέρα αρκούντως ενθαρρυντικό ήταν το γκολ που πέτυχε ο Εφραίμ, το τέταρτο του φετινό, ενώ ήταν και αρκετά κινητικός, ενώ ο Χαραλαμπίδης πρόσθεσε άλλη μια μεστή εμφάνιση.

Πλέον το μυαλό είναι στραμμένο στο ντέρμπι με την «αιώνιο» αντίπαλο, το Σάββατο και με την ψυχολογία ψηλά, τόσο από την εμφάνιση, αλλά και από το γεγονός ότι διατήρησε τον «αέρα» των δυο βαθμών που την χωρίζει από τον δεύτερο, θέλει μπροστά στον κόσμο του να τριτώσει το καλό κόντρα στην Ομόνοια.

 

Goal News

Previous post

Ακόμα θα σας έδερναν…

Next post

Αμάθητοι…