Τα ΜΜΕ για 'μας

Πάρντο, η επιστροφή!

Είναι μεγάλη υπόθεση για κάθε ομάδα που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις να έχει κακό τερματοφύλακα. Στο ΑΠΟΕΛ ευτύχισαν να έχουν σπουδαίους τερματοφύλακες και αυτό φάνηκε για ακόμα μια φορά με τον τραυματισμό του Πάρντο και την παρουσία που είχε κατά κύριο λόγο ο Χιώτης που αγωνίστηκε στους περισσότερους αγώνες, αλλά και ο Κίσσας, που όταν κλήθηκε να αγωνιστεί στον επαναληπτικό του κυπέλλου με την Ανόρθωση ανταποκρίθηκε στην αποστολή του.

Η ώρα της επιστροφής του Πάρντο πλησιάζει και καλώς εχόντων των πραγμάτων στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ερμή θα κάνει την επανεμφάνισή του κάτω από τα δοκάρια του ΑΠΟΕΛ, 46 μέρες μετά τον τραυματισμό του. Ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε αποχωρήσει με πρόβλημα στην ωμοπλάτη στις 4 Μαρτίου στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου με την Ανόρθωση και επιστρέφει στη δράση αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις και τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα ο Τόρστεν Φινκ στις 19 Απριλίου.

Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε μεγάλο διάστημα για να μπορέσει να επιστρέψει, όμως αυτό έγινε και λόγω της ασφάλεια που παρείχε η παρουσία του Χιώτη κάτω από τα δοκάρια. Στο ΑΠΟΕΛ πλέον υπάρχει η πολυτέλεια να κάνουν μεγαλύτερη υπομονή με τους τραυματίες και να μην πιέζουν τα πράγματα για να επιστρέφουν νωρίτερα στη δράση οι ποδοσφαιριστές.

Ο Πάρντο επιστρέφει και αναμένεται να γίνει και πάλι βασικός, στο πιο κρίσιμο στάδιο της χρονιάς, όπου η ομάδα θα διεκδικήσει και τους δύο εγχώριους τίτλους.

Κώστας Παναγιώτου sport-fm.com.cy

Previous post

Η... μοναδική ήττα

Next post

Ο ταλαντούχος Μαντούκα τζούνιορ