Τα ΜΜΕ για 'μας

Πάνω… στην ώρα η επιστροφή Βινίσιους!

Στον αγώνα με τον Ερμή το ΑΠΟΕΛ θα κατέλθει με σημαντικές απουσίες, καθώς τρεις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Σέρτζιο, Μοράις και Ντε Βινσέντι συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες, ενώ είναι εκτός και ο Καρλάο που αποβλήθηκε από τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Θα πρέπει να ανακατέψει πολύ την τράπουλα ο Τόρστεν Φινκ, ο οποίος έχει να διαχειριστεί μια κατάσταση ειδικών συνθηκών και μέσα σε όλα έχει τη σημαντική απουσία του Μοράις, ο οποίος και με τον Γερμανό στον πάγκο συνεχίζει να είναι βασική και αναντικατάστατη μονάδα για τους «γαλαζοκίτρινους». Είναι χαρακτηριστικό ότι από τη μέρα που ανέλαβε ο Τόρστεν Φινκ τα ηνία του ΑΠΟΕΛ, ο Πορτογάλος μέσος μετρά 14 συμμετοχές στην ενδεκάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας σημαντικότατη συμβολή στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Υποχρεωτικά ο Μοράις μένει έξω και έχει καλές πιθανότητες τη θέση του στο βασικό σχήμα να πάρει ο Βινίσιους, ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στον αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια όπου αγωνίστηκε σαν αλλαγή, ενώ πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τη Δόξα.

Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει πάνω στην ώρα, σε ένα χρονικό σημείο όπου τον έχει ανάγκη η ομάδα, αφού θα χρειαστεί για την τελική ευθεία της χρονιάς. Όταν βρει και τον αγωνιστικό ρυθμό που φυσιολογικά του λείπει αυτή την περίοδο μετά από τέσσερεις σχεδόν μήνες που έμεινε εκτός δράσης θα αποτελέσει και πάλι μια σπουδαία μονάδα για τους «γαλαζοκίτρινους».

Καλώς εχόντων των πραγμάτων κόντρα στον Ερμή είναι πολύ πιθανόν να πάρει φανέλα βασικού ο Βινίσιους και είναι ένας αγώνας που αποτελεί ευκαιρία για να πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του. Είναι ο μοναδικός αγώνας των πλέι οφ που το ΑΠΟΕΛ θα έχει τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί λόγω των πολλών αποχωρήσεων που έχουν προκύψει από τον Ερμή και ο Βραζιλιάνος θα έχει τη δυνατότητα να μπει ομαλά σε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Κώστας Παναγιώτου sport-fm.com.cy

Previous post

Το «10» το... κακό

Next post

Θέλετε Ευρώπη; Παίξτε!