ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Με σοβαρότητα στους 7 τελικούς!

Οι δύο “τριάρες” σε Ομόνοια (κύπελλο) και Ερμή (πρωτάθλημα) έχουν αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και έχουν δημιουργήσει ψυχολογία… νταμπλ. Αυτό που απαιτείται πλέον είναι σταθερότητα!

Έχουμε βαρεθεί να το λέμε, έχουν βαρεθεί να το λένε και όσοι βρίσκονται στον ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι στάθηκαν εκεί στις δηλώσεις τους μετά το προσπέρασμα του Απόλλωνα. Το δύσκολο δεν είναι να βρεθείς στην πρώτη θέση, αλλά να εδραιωθείς εκεί, λένε. Και στην περίπτωση του ΑΠΟΕΛ αυτό ταιριάζει γάντι.

Έχει αποδειχτεί πολλές φορές φέτος ότι το πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ είναι να διατηρηθεί στην κορυφή. Στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές όμως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα δώρα. Τώρα η πίεση βρίσκεται στον Απόλλωνα κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε! Ο Απόλλωνας κυνηγά πλέον, αυτός έχει το άγχος. Ας μην το… ξαναπάρουμε εμείς!

Στο χέρι μας είναι! Στις δηλώσεις τους παράγοντες και παίκτες του ΑΠΟΕΛ βλέπουμε ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Θέλουμε να δούμε από τους παίκτες να συνεχίσουν σ’ αυτό το σωστό δρόμο και μέσα στο γήπεδο.

Το νταμπλ απέχει επτά τελικούς! Πέρυσι ήρθε μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες το νταμπλ και πανηγυρίστηκε ως επίτευγμα. Φανταστείτε τι θα είναι ένα δεύτερο σερί νταμπλ! Γι’ αυτό θα πρέπει ποδοσφαιριστές και προπονητής να είναι σοβαροί, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στους επτά τελικούς που έμειναν! Για να γίνει το… απίθανο πιθανό!

Για να εδραιωθεί ο ΑΠΟΕΛ όχι απλά στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος με την τρίτη σερί κατάκτησή του, αλλά να εδραιωθεί και στα νταμπλ. Σεμνά και ταπεινά λοιπόν στους επτά τελευταίους τελικούς, να μην επαναλάβουμε τα λάθη που μας στοίχισαν μέσα στη σεζόν, ώστε να βρεθούμε στο τέλος της χρονιάς όλοι μαζί στον εξώστη…

Previous post

Πρόγραμμα 7ης και 8ης αγωνιστικής

Next post

Ορλάντο Σα και Ραφίκ