ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Για τα νεύρα του Λάνιγκ

Υπάρχουν πολλά θετικά που ήδη έχουν επισημανθεί μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση, υπάρχουν και κάποια αρνητικά. Εδώ θα σταθούμε στον Μάρτιν Λάνιγκ. Γιατί έχει τόσα νεύρα ο Γερμανός μέσος; Νομίζουμε πως τα έχει, επειδή ίσως δεν νιώθει την αγάπη μας!

Και εξηγούμαστε… Είδαμε την περασμένη αγωνιστική τον Λάνιγκ να  πανηγυρίζει το γκολ επί του Ερμή σαν… λυσσασμένος! Σαν να σκόραρε σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πανηγυρισμός του έκρυβε αρκετή πίεση. Ο Γερμανός μέσος ήρθε από ένα προηγμένο πρωτάθλημα στην Κύπρο και ήρθε λόγω του Τόρστεν Φινκ. Είναι κάπου λογικό ο Φινκ να τον έχει χρίσει εξ’ αρχής βασικό, λόγω και της απουσίας τότε του Βινίσιους. Και είναι κάπου λογικό να τον διατηρεί στην ενδεκάδα και μετά την αποθεραπεία του Βινίσιους.

Ο Λάνιγκ δεν ζει στον κόσμο του. Ζει στον κόσμο μας και αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του. Γνωρίζει ότι ο κόσμος έχει μία ιδιαίτερη αγάπη προς τον Βινίσιους. Μία σχέση που αναπτύχθηκε στα δύο σχεδόν χρόνια που ο “Βίνι” βρίσκεται στην ομάδα μας και έχει αποδείξει πόσο απαραίτητος είναι στην ομάδα. Είναι λογικό ο κόσμος να θέλει ίσως περισσότερο τον “Βίνι” στην ενδεκάδα, αφού ο Βραζιλιάνος είχε δείξει πριν τον τραυματισμό του ότι είναι από τους καλύτερους και σταθερότερους παίκτες του ΑΠΟΕΛ.

Αλλά χρειάζεται και ο Λάνιγκ την αγάπη μας. Πιστεύουμε ότι η “οργή” που βγάζει μετά από κάθε γκολ του (και ήδη έχει πετύχει πολλά), όπως με τον Ερμή, ή τα νεύρα που βγάζει σε άλλα παιχνίδια που δεν του βγαίνουν, όπως με την Ανόρθωση, όλα αυτά οφείλονται ίσως στο γεγονός ότι βλέπει τον Βινίσιους ως απειλή.

Δεν αποκλείουμε να αντιδρά έτσι ο Γερμανός, επειδή βλέπει να υπάρχει μία μεγαλύτερη συμπάθεια προς τον Βινίσιους. Ή επειδή γνωρίζει πως ήδη του έχει ασκηθεί έντονη κριτική μετά από κακές εμφανίσεις του ίδιου και του ΑΠΟΕΛ. Στους εναπομείναντες τελικούς χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες! Ας τους στηρίξουμε περισσότερο.

Previous post

Ψυχολογικά

Next post

Βρε το Δώνη...