Τα ΜΜΕ για 'μας

Κύριε Φινκ, διαλέξτε!

Ολοένα και πιο κοντά στην καθοριστική εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ολοένα και καλύτερα τα αγωνιστικά δεδομένα σχετικά με τις επιλογές του Τόρστεν Φινκ, αφού τα αγωνιστικά προβλήματα μειώνονται στο ελάχιστο.

Θα πρέπει να πάμε πολύ πίσω, στην αρχή ουσιαστικά της φετινής περιόδου και πάλι αμφίβολο είναι αν θα βρεθούν ανάλογα δεδομένα σχετικά με τόσους αγωνιστικά έτοιμους ποδοσφαιριστές πριν από αγώνα του ΑΠΟΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι ενδείξεις, οι εκτιμήσεις και οι προβλέψεις επιβεβαιώνονται και όπως όλα δείχνουν με εξαίρεση τον Γιώργο Εφραίμ ο οποίος αναμένεται πως θα προφυλαχθεί υπό το φόβο υποτροπής, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στην αποστολή την οποία εκτός απροόπτου θα ανακοινώσει μέχρι το απόγευμα ο Γερμανός τεχνικός.

Μετά τους Τζιμπούρ, Λάνιγκ και Αμορίν, χθες ήταν και η σειρά των Ντε Βινσέντι και Χιώτη να βγάλουν χωρίς πρόβλημα το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, κάτι που αναμένεται να συβμει σήμερα και για τον Ούρκο Πάρντο, ο οποίος περισσότερο για προληπτικούς λόγους απέφυγε τη συμμετοχή στο δίτερμα των τελευταίων προπονήσεων.

Ο ερχομός του κυρίου Φινκ στο ΑΠΟΕΛ συνέπεσε με την χειρότερη κατάσταση στο θέμα τραυματισμών φέτος στην ομάδα και για πρώτη φορά στους τρεις σχεδόν μήνες της παρουσίας του στον «Αρχάγγελο» ο Γερμανός τεχνικός έχει στη διάθεση του σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές.

Εκτιμήσεις για το πλάνο και τις επιλογές του στην αρχική εντεκάδα του αυριανού αγώνα μπορούν να γίνουν, πολλά θα εξαρτηθούν ωστόσο και από τον βαθνό ετοιμότητας κάποιων ποδοσφαιριστών και παρά το γεγονός της αποθεραπείας τους και της συμμετοχής τους στις τελευταίες προπονήσεις.

Το δεδομένο είναι πως πριν από ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι και την χρονική στιγμή που η φετινή προσπάθεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο εισέρχεται στο τελικό και καθοριστικό της στάδιο το ΑΠΟΕΛ «γεμίζει» με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Γεμίζει και με αισιοδοξία η επιστροφή σημαντικών ποδοσφαιριστών σε αυτή την τελική στροφή και χωρίς αμφιβολία αν μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές αυτοί να βοηθήσουν ουσιαστικά, ασφαλώς και το ΑΠΟΕΛ αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες του να υλοποιήσει τους στόχους του και να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της περσινής περιόδου.

 

24sports.com.cy

Previous post

Το εκπληκτικό 75%

Next post

Πετεβίνος: «Έχουμε σημαντικές επιστροφές»