ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευχαριστημένος μόνο για την πρόκριση

Ευχαριστημένος από την πρόκριση μας στον τελικό, αλλά καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση μας, δήλωσε ο προπονητής της Ομάδας μας Τόρστεν Φινκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού με την Ομόνοια:

«Στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια προσπάθησε να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε με την αλλαγή του συστήματος και το 3-5-2. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα αυτού του συστήματος με την υπεροχή στα πλάγια και την γρήγορη εναλλαγή παιχνιδιού.

Οι ποδοσφαιριστές μου είχαν το 3-0 στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους. Με αυτό το σκεπτικό δεν ανταποκριθήκαμε όσο θα ήθελα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και είχαμε 2-3 ευκαιρίες που μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε.

Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, όμως πρέπει να πούμε ότι έχει τεράστια σημασία ο αγώνας του Σαββάτου κόντρα στην Ανόρθωση. Είμαι όμως ευχαριστημένος από την παρουσία μας στον τελικό.

Αυτό που μετρά τώρα για μας είναι το παιχνίδι με την Ανόρθωση η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια. Μετά από 10 μέρες θα είμαστε και πάλι αντίπαλοι».

Previous post

Πρόκριση με «σβηστές μηχανές»

Next post

«Κάθε παιχνίδι και τελικός»