Τα ΜΜΕ για 'μας

Δέλλας: «Αυτό είναι το μυστικό του Μαντούκα!»

Ο Γκουστάβο Μαντούκα εκμεταλλεύτηκε την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας του 2004 στην Κύπρο για να δει παλιούς συμπαίκτες. Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στο Balla για τον άλλοτε συμπαίκτη του στην ΑΕΚ Αθηνών και αποκάλυψε το… μυστικό του.

«Είδα τον Μαντούκα και εδώ, μετά από πολλά χρόνια. Πρώτα από όλα μετράει το θέμα άνθρωπος και πάνω σ’ αυτό το κομμάτι νομίζω ότι ο Γκουστάβο όλα αυτά τα χρόνια και σαν συμπαίκτης, αλλά και όλα αυτά τα χρόνια που ακολούθησαν μετά εδώ, είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, ένας μεγάλος άνθρωπος. Όπως υπήρξε και μεγάλος ποδοσφαιριστής και στην ΑΕΚ και στον ΑΠΟΕΛ που είχε πολύ καλή πορεία».

Ο νυν τεχνικός της ΑΕΚ Αθηνών υποστήριξε ότι ο Μαντούκα είναι αγαπητός στον κόσμο για το συνδυασμό καλού παίκτη-καλού ανθρώπου: «Νομίζω ότι εκεί είναι και το μυστικό, ότι δεν πρέπει να είσαι μόνο μεγάλος ποδοσφαιριστής, πρέπει να είσαι και μεγάλος άνθρωπος. Νομίζω ότι δικαιούται την αγάπη που εισπράττει, γιατί πραγματικά είναι ένα καλό παιδί, ποδοσφαιρικά μιλώντας, κι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Δεν θέλησε να μιλήσει για την πιθανότητα να γίνει φιλικό ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ (όπως έχουμε πει, αν αυτό γίνει θα είναι πιθανότατα τον Αύγουστο). «Δεν είναι δική μου δουλειά αυτό, τον είδα, τον χαιρέτησα. Ήταν χαρά μου που τον είδα μετά από τόσα χρόνια. Έχουμε ζήσει ωραίες στιγμές μαζί. Τώρα έμαθα ότι πήρε και καινούριο πόστο, του εύχομαι κάθε επιτυχία στο καινούριο του πόστο», είπε ο Δέλλας.

balla.com.cy

Previous post

Πετεβίνος: «Έχουμε σημαντικές επιστροφές»

Next post

Με τσαμπουκά για το διπλό!