ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Με τσαμπουκά για το διπλό!

Το πρωτάθλημα έχει μπει σε μια κρίσιμη φάση και από δω και πέρα κάθε απώλεια θα μετρά. Η ομάδα μας θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ και καλείται να δείξει χαρακτήρα και να φύγει από τη Λάρνακα με το τρίποντο.

Η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση κάτι που κάνει πιο δύσκολο το έργο των παικτών μας. Αυτή είναι η πιο δύσκολη έξοδος του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής μας δούλεψε πάρα πολύ στην τακτική και πέρασε από το κόσκινο την ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν.

Ο Φινκ θα έχει για πρώτη φορά τόσες πολλές επιλογές στη διάθεση του. Με εξαίρεση τον Εφραίμ ο οποίος θα μείνει εκτός αποστολής, ο Γερμανός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Ο ανταγωνισμός έχει ανέβει κατακόρυφα με τους παίκτες να δίνουν μάχη για μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Απομένουν εφτά «τελικοί» και πλέον τα λάθη απαγορεύονται. Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο όμως αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία. Εξάλλου, είμαστε συνηθισμένοι στην πίεση του πρωταθλητισμού και αυτό είναι το μεγαλύτερο μας πλεονέκτημα έναντι του Απόλλωνα. Δεν έχει μεγάλη σημασία ποιοι θα αγωνιστούν στην ενδεκάδα, σημασία έχει οι παίκτες να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του προπονητή τους.

Όσο αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. Ο Διονύσης Χιώτης συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Πάρντο για να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Από εκεί και πέρα, οι Σέρτζιο, Αμορίν, Καρλάο, Ρίισε, Μοράις, Γκόμες και Τζιμπούρ έχουν καπαρωμένη τη θέση τους. Βινίσιους και Λάνιγκ θα διεκδικήσουν τη θέση δίπλα από το Μοράις. Τις δυο θέσεις στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα διεκδικήσουν οι Ντε Βινσέντι, Σέρινταν, Ναφίου και Χαραλαμπίδης. Ο Αργεντινός φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι των υπολοίπων.

monoapoel.com

Previous post

Δέλλας: «Αυτό είναι το μυστικό του Μαντούκα!»

Next post

Ιβάν και Πίντο