ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Αυτόν τον ΑΠΟΕΛ θέλουμε να βλέπουμε

Η ομάδα μας πραγματοποίησε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση και με συνοπτικές διαδικασίες «καθάρισε» την Ομόνοια. Αυτός είναι ο ΑΠΟΕΛ που θέλουμε να βλέπουμε!

Δείξαμε από το 1ο λεπτό ότι θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Μπήκαμε πολύ επιθετικά. Οι γραμμές μας ήταν ψηλά. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Γενικότερα είχαμε πολύ ποιοτική κίνηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είδαμε μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο.

Το σημαντικότερο είναι ότι είδαμε τους παίκτες μας να βγάζουν πάθος και τσαμπουκά σε όλες τους τις μονομαχίες. Κερδίσαμε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και αυτό δείχνει την τεράστια θέληση που είχαν οι ποδοσφαιριστές μας.

Το είχαμε πει και στις προηγούμενες μέρες, καμιά άλλη ομάδα δεν μπορεί να μας κοντράρει. Ο μεγάλος αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ είναι μόνο ο κακός μας εαυτός. Η χθεσινή εμφάνιση ήταν πολύ πειστική. Η ομάδα μας έχει την δυνατότητα να κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους και να πάρει το 2ο συνεχόμενο νταμπλ.

Κορυφαίος παίκτης του ΑΠΟΕΛ ήταν ο Κίλιαν Σέρινταν. Ίσως να ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Ιρλανδού. Ο Σέρινταν ήταν ανίκητος στον αέρα, κέρδισε σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες ενώ κυνήγησε αρκετές χαμένες μπαλιές και στο τέλος βγήκε νικητής.

Άξιος συμπαραστάτης του Ιρλανδού ήταν ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός βρισκόταν σχεδόν μέσα σε όλες τι φάσεις και με τις κινήσεις που έκανε χωρίς τη μπάλα άνοιγε διαδρόμους για τους συμπαίκτες του. Ο τρομοκράτης ήταν πάρα πολύ μαχητικός και έβαλε και αυτός το δικό του λιθαράκι για να έρθει αυτή η μεγάλη επιτυχία.

Ο Ντε Βινσέντι πέτυχε το 2ο του γκολ στο κύπελλο και ελπίζουμε να τον βοηθήσει ψυχολογικά. Ο τρόπος που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ο Αργεντινός είναι μοναδικός. Ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι και στο πρωτάθλημα. Σε γενικές γραμμές όλοι οι παίκτες είχαν μια πάρα πολύ καλή απόδοση.

Ζητούμενο πλέον είναι η σταθερότητα και η διάρκεια. Ο προπονητής μας θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες. Η χθεσινή εμφάνιση δικαιολόγησε απόλυτα τη σκληρή κριτική που κάναμε στην ομάδα τις τελευταίες μέρες. Ο φετινός ασταθής ΑΠΟΕΛ έχει τεράστιες δυνατότητες και θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή φόρμουλα για να σταθεροποιηθεί η απόδοση της ομάδας μας.

Previous post

Ατυχία για Πιέρο

Next post

«Στην Κ.Ο.ΠΕ. να παύσουν να εθελοτυφλούν»