ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Υπεροπλία στα άκρα

Ρόστερ, έτοιμο για όλα. Αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο στους αγώνες που συμμετέχουν οι διεθνείς, τότε ο Τόμας Ντολ θα έχει να λέει για τον πλουραλισμό και το βάθος που θα έχει η ομάδα του για την συνέχεις των υποχρεώσεων της σε Κύπρο και Ευρώπη.

Αρκεί να καταλάβει κανείς, ότι για τα δύο άκρα της επίθεσης, ο Γερμανός προπονητής μπορεί να υπολογίζει σε 6 ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλη αξία και είναι ικανοί να βοηθήσουν το πλάνο του.

Ο Μούσα Τάμαρι, ο Αντρέ Βιντιγκάλ, ο Αντόνιο Γιάκολις, ο Γιώργος Εφραίμ, ο Στάθης Αλωνεύτης και ο Ομάρ Χάνι, είναι οι λύσεις της τεχνικής ηγεσίας που κάποια στιγμή, είχε προσπαθήσει να κάνει ακραίο επιθετικό και το Ρομάν Μπέζιακ!

Αυτό που περιμένει ο κύριος Ντολ, είναι να επιστρέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στο προπονητικό κέντρο και ακολούθως θα κάνει τις επιλογές του.

Το ερχόμενο Σάββατο με την Πάφο στο ΓΣΠ, αρχίζει ένας κύκλος αγώνων με τεράστια σημασία για την έκβαση των στόχων σε Ευρώπη και Κύπρο.

Κατά σειρά μετά την Πάφο, είναι η Ντουντελάνζ, η Ομόνοια, ο Ολυμπιακός, η Σεβίλλη, ο Εθνικός και η ΑΕΛ (Τσίρειο) με τις οποίες η ομάδα θα αποχαιρετήσει το 2019.

Previous post

Οι 4 και ο Βιντιγκάλ

Next post

Ζητά παρέμβαση Αναστασιάδη