ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

«Ξένο σώμα» ο Ντε Βινσέτι

Ένα…βάρος αξίας σχεδόν μισού εκατομμυρίου ευρώ ( όλα μέσα) ψάχνει να απαλλαγεί η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, στο όνομα του συμβολαίου που έχει ο Τόμας Ντε Βινσέντι για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-21.

Μαζί με τους φόρους τις κοινωνικές ασφαλίσεις και άλλες παροχές που του πρόσφεραν το καλοκαίρι του 2018, γίνεται λόγος για συνολικό κόστος που αγγίζει ή και ξεπερνά τις 500 χιλιάδες ευρώ, το κόστος που επωμίζεται η εταιρεία για τους επόμενους 12 μήνες.
Πρόκειται για την πιο δύσκολη περίπτωση που έχει να διαχειριστεί η διοίκηση. Ακόμα και από εκείνη του Σάβιτς και αυτό εξηγείται ως εξής:

Ο Αργεντινός  είναι ολοκληρωτικά, εκτός πλάνου ενώ ο Σέρβος, δεν θα χαλούσε τον Ουζουνίδη, αν έμενε, φτάνει όμως να χαμηλώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Επίσης, ο Ντε Βινσέντι έχει χαλάσει τις σχέσεις με όλους σε σημείο μάλιστα που δεν έχει την παραμικρή αποδοχή στην ομάδα.
Πώς όμως θα βρεθεί τρόπος για να δει την πόρτα εξόδου ο Ντε Βινσέντι; Οι δικές μας πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση να εφαρμόζει συγκεκριμένο τρόπο, συμπεριφοράς προς τον παίκτη, ούτως ώστε, να καταλάβει ότι δεν έχει θέση στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ταυτόχρονα, η δική του άρνηση να δεχτεί έστω και μερική μείωση ακόμα και στο διάστημα που υπήρξε διακοπή, δείχνει πόσο ασυμβίβαστος είναι με τη νέα τάξη πραγμάτων, κάτι που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για να σκεφτεί κάποιος, τρόπο συμβιβασμού, ώστε να μείνει στον Αρχάγγελο.

Όλες οι κινήσεις, όμως, χρειάζεται να γίνουν προσεχτικά. Δεν μπορεί, πλέον, η διοίκηση να καλύψει αποζημιώσεις και μάλιστα στο μέγεθος ενός τέτοιου συμβολαίου.

Ο Ντε Βινσέντι αρνείται για την ώρα να απαντήσει στην ερώτηση, αν έχει κάποια πρόταση που τον καλύπτει, ώστε να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Προφανώς, δεν επιθυμεί να το κάνει, λόγω της πιθανότητας να χάσει χρήματα από το ΑΠΟΕΛ.

Σε κάποιους δικούς του ανθρώπους, έχει πει πως είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη συνεργασία με το ΑΠΟΕΛ και να μείνει στον Αρχάγγελο, όμως αν του αρνηθούν να είναι εκεί, τότε μαζί με το μάνατζερ του θα δουν ποιο βήμα πρέπει να κάνουν.

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο, ότι η περίπτωση του Αργεντινού, εισέρχεται στο τελικό στάδιο και έχει τεράστιο ενδιαφέρον η κατάληξή της.

Σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό, ο Ουζουνίδης έχει ποντάρει στον Βίκτωρ Κλωναρίδη, τον οποίο θεωρεί κατάλληλο να αγωνιστεί, πίσω από τους δύο επιθετικούς και βεβαίως, η συμφωνία ,μαζί του, είναι ακόμα μία σταθερή επιβεβαίωση, ότι δεν υπάρχει το όνομα του Ντε Βινσέντι στο ρόστερ της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Μιχάλης Παπαγεωργίου sport-fm

Previous post

Μεταγραφή με... προοπτική

Next post

«Δυνατός» σε όλες τις κληρώσεις