ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ξεκαθαρίζουν οι εκκρεμότητες με «Ντέβι»

Το θέμα Τόμας Ντε Βινσέντι εξελίσσεται όπως γράψαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, με τον ποδοσφαιριστή να τα έχει βρει σε όλα με τους γαλαζοκίτρινους και να απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεγάλη επιστροφή του στο ΑΠΟΕΛ.

Το όλο θέμα έχει να κάνει περισσότερο με τις δικές του εκκρεμότητες με την Σαμπάμπ Αλ Αχλί, καθώς είναι στη διαδικασία να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα και να μπορέσει να πάρει το αεροπλάνο και να πάει στην Πολωνία για να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Είναι πάντως πολύ σημαντικό αυτό να γίνει το συντομότερο αφού ο «Ντέβι» προέρχεται από αποχή και θα πρέπει να προετοιμαστεί για να βρεθεί σύντομα σε καλή κατάσταση ετοιμότητας μέσα από την προετοιμασία.

Οι διαδικασίες με την ομάδα του η αλήθεια είναι ότι δεν κυλούν και τόσο γρήγορα, έστω και αν είναι δεδομένο το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Αργεντινός βάζει από την πλευρά του πίεση για να κλείσει το συντομότερο το όλο θέμα και ανυπομονεί να βάλει ξανά τα γαλαζοκίτρινα και να τεθεί στη διάθεση του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Η όλη προσπάθεια έχει σαν στόχο να τελειώσει μέσα στα επόμενα 24ωρα το θέμα Ντε Βινσέντι και να βρεθεί στο «Mistral» ο ποδοσφαιριστής για να αρχίσει προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Την ίδια ώρα δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά την προσπάθεια που καταβάλλεται για την απόκτηση και σέντερ φορ, αφού ο Πορτογάλος προπονητής θεωρεί ότι είναι σημαντικό ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να είναι το συντομότερο στη διάθεση του. Είναι ακόμα στο τραπέζι το όνομα του Ούγκο Βιέιρα, όμως υπάρχουν και άλλες επιλογές που όσο περνά ο χρόνος και δεν κλείνει ο Πορτογάλος θα κερδίζουν έδαφος.

 

Sportfm

Previous post

«Ανυπομονώ να γράψω μια όμορφη ιστορία & να πετύχω τους στόχους της ομάδας»

Next post

Με σκληρή δουλειά για το δέσιμο της νέας ομάδας