ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Ξεκαθαρίζει το θέμα του Τάμαρι

Το θέμα επέκτασης του συμβολαίου του Μούσα Τάμαρι παραμένει στο τραπέζι και πιθανότατα να εντατικοποιηθεί η προσπάθεια το επόμενο διάστημα. Ο Ιορδανός είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έχουν υπογράψει για το οικονομικό μέρος, ωστόσο ακόμα δεν έχουν προκύψει ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα επέκτασης της συνεργασίας του.

Παραμένει ένα πολύ μεγάλο περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ έστω και αν δεν έκανε την καλύτερο του σεζόν μέχρι το σημείο που είχαμε δράση, όμως ξέρουν πολύ καλά στην ομάδα ότι μπορούν να βάλουν πολλά εκατομμύρια στο ταμείο στο μέλλον κυρίως αν πέσουν οι υπογραφές σε νέο συμβόλαιο. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα.

Όσον αφορά την προσπάθεια για να προκύψει συμφωνία στο οικονομικό με τους ποδοσφαιριστές, συνεχίζει τις επαφές η διοίκηση της εταιρείας. Όπως γράψαμε ξανά, μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει οι Πρινιωτάκης, Μερκής, Ιωάννου, Σιέλης, Βούρος,  Εφραίμ,  Μακρής, Αλωνεύτης, Χάνι, Τάμαρι, Γένσεν, Γιάκολις και Μιχαΐλοβιτς, ενώ είναι σε εκκρεμότητα οι πιο δύσκολες περιπτώσεις που αφορούν τους Μπέλετς,  Βάτερμαν, Σάβιτς, Μάτιτς, Άλεφ, Χαλένιους, Ντε Βινσέντι, Πάβλοβιτς και Γέφτοβιτς.

Είναι σημαντικό να γίνει το ξεκαθάρισμα και με τις μειώσεις για τη νέα σεζόν για ολόκληρο το ρόστερ για να αναπροσαρμοστεί αναλόγως και το τελικό πλάνο για την ενίσχυση.

 

Previous post

Σπ. Σωτηρίου: «Ιδρύουμε νέο σύνδεσμο»

Next post

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας