ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Βασιλεία και στο βάθος Πάφος

Η ομάδα μας ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με την Βασιλεία για την φάση των “32” του Γιουρόπα Λίνγκ. Για την σημαντικότητα του αγώνα δεν μπορούμε να πούμε και πολλά αφού από μόνος του (ο αγώνας) αποτελεί φυσικό κίνητρο για όλους μας και κυρίως τους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές.

Στο αγωνιτικό κομμάτι δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία των Γέφτοβιτς, Βιντιγκάλ και Χάνι οι οποίοι είναι εκτός ευρωπαικής λίστας, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε και την αυριανή προπόνηση για να δούμε κατά πόσο θα είναι έτοιμοι οι Μιχαήλοβιτς, Σόουζα, Εφραίμ, Αλωνεύτης και ο Σιγκούρνταρσον οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού. Ενδιαφέρον θα έχει και κάτα πόσο θα υπάρξει κάποια εξέλιξη με την κάρτα φιλάθλου με τα όσα συνέβησαν σήμερα αφού σε περίπτωση αναστολής του μέτρου είναι δεδομένο πως το ΓΣΠ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Τώρα όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής (23/2) με την Πάφο (16:00) στο “Στέλιος Κυριακίδης” είναι σίγουρο ότι θα πάμε καταπονημένοι όποτε θα πρέπει να ζυγιστούν σωστά τα δεδομένα από τον k. Ουζουνίδη ο οποίος καλείται να διαχειριστεί το διπλό ταμπλό με επιτυχία, αυτό μετφράζεται με το να πάμε με σκορ που να μας δίνει δικαίωμα να ελπίζουμε για την πρόκριση στον επαναλητικό και να φύγουμε αλώβητοι από την Πάφο.

Previous post

Δύο οι προτάσεις για Σόουζα

Next post

Δεν είναι άτρωτη η Βασιλεία