Ποδοσφαιρο

Τραμετσάνι: «Είχαμε πρόβλημα στην τελευταία πάσα»

 Στη διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Ιταλός προπονητής της Ομάδας μας,Πάολο Τραμετσάνι, παραδέχτηκε πως η ομάδα μας δεν κατάφερε να βρει τις ξεκάθαρες ευκαιρίες, ενώ σημείωσε επίσης πως η ομάδα πρέπει να δουλέψει πολύ περισσότερο.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Ξέραμε πως δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Στο πιο καλό μας σημείο δεχθήκαμε τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβάσαμε την αμυντική μας γραμμή πιο ψηλά, αλλά δεν βρήκαμε την ξεκάθαρη ευκαιρία. Ξέρουμε πως πρέπει να βελτιωθούμε και θα δουλέψουμε γι’ αυτό».

Για τον αγώνα και το γεγονός πως ήρθε μετά από διακοπή: «Δεν είναι εύκολο να δουλέψεις όταν απουσιάζουν τόσοι ποδοσφαιριστές. Ουσιαστικά δυο μέρες είχαμε για προετοιμασία. Οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ με μακρινές μπαλιές, κάτι που δεν με βρίσκει σύμφωνο. Έχουμε Νατέλ, Ζαχίντ, Αλωνεύτη και έπρεπε να παίζαμε χαμηλά. Είμαι ικανοποιημένος γιατί έδωσαν το 100% οι ποδοσφαιριστές μου».

Αν διακρίνει πρόβλημα με τους επιθετικούς: «Όχι, δεν είναι στους επιθετικούς το πρόβλημα μας. Όταν είσαι στο τετράγωνο μπορεί να έρθει και παίκτης του κέντρου να βοηθήσει. Σήμερα είχαμε πρόβλημα στην τελευταία πάσα. Πρέπει να είμαστε πιο φρέσκοι στην τελευταία πάσα».

Για την απουσία του Τάαμαρι: «Ο Μούσα είχε αποχή για δύο βδομάδες. Προπονήθηκε μόνο δύο μέρες και για αυτό έμεινε έξω. Θα μπει από αύριο και θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Τι πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξει ο ΑΠΟΕΛ: «Πιστεύω μόνο στη δουλειά μου και των παικτών μου. Δείξαμε σήμερα ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Δουλεύουμε με τους νεαρούς παίκτες και πρέπει να τους πείσουμε ότι μπορούν να κερδίζουν κάθε παιχνίδι».

Previous post

Πάολο, έχουμε πρόβλημα...

Next post

Πολύ κατώτεροι της περίστασης (video)