ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τους..χορεύει!

Με την ολοκλήρωση και της δεύτερης αγωνιστικής του Asian Cup, η Ιορδανία επικράτησε της Συρίας με 2-0 με πρωταγωνιστή τον δικό μας Αλ Τάμαρι. Ένα γκολ και μια ασσίστ από τον ιορδανό άσσο, πήρε πάνω του την ομάδα της Ιορδανίας και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση. Η αγωνία όλων των φιλάθλων ανά το παγκύπριο, επικεντρώνεται κυρίως στο πότε θα επιστρέψει ο Αλ Τάμαρι.

 

Το σίγουρο είναι ότι ο Μούσα θα απουσιάζει από τον αγώνα εναντίων της ανόρθωσης το Σάββατο 12/1 και αν περάσει η ομάδα του στους «16» χάνει και τον αγώνα με την αελ στις 20/1. Από κει και πέρα η φάση των «8» θα διεξαχθεί 24-25 Ιανουαρίου άρα αν περάσει η Ιορδανία, ο Τάμαρι θα απουσιάζει και από τον αγώνα με την αλκή. Αν η Ιορδανία φτάσει μέχρι τον τελικό, ο Τάμαρι χάνει και τον αγώνα με την Πάφο, αφού ο τελικός ορίστηκε 1η του Φεβράρη.

 

Με τα δεδομένα αυτά η ομάδα μας πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και χωρίς τον Τάμαρι ο οποίος αποδεικνύει γιατί είναι ο Μέσσι της Ιορδανίας. Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι νίκες και μόνο νίκες στους επόμενους αγώνες, αποδεικνύοντας ότι και χωρίς τον Μούσα είναι η ομάδα η οποία δικαίως θεωρείται κορυφαία. Ο Τάμαρι με τις εμφανίσεις του ανεβάζει τις μετοχές του και το μόνο σίγουρο ο ΑΠΟΕΛ θα βρίσκεται ανάμεσα σε πρωτόγνωρα ποσά προκειμένου να δώσει τον ιορδανό παίχτη.

 

Ευχόμαστε στον Μούσα να επιστρέψει πίσω γερός και δυνατός και να ξέρει ότι όλοι οι κύπριοι φιλάθλοι τον περιμένουν με… ανυπομονησία!

 

Πορτοκαλί Diva

season tickets 2019-2020
Previous post

Η απόφαση για τον Αντωνίου

Next post

Για αυτό δεν βιάζονται