ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Το πλάνο για το 1ο ντέρμπι

Ο Τόμας Ντολ θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει κόντρα στην ΑΕΛ, αξιολογώντας βέβαια και την κατάσταση των διεθνών οι οποίοι θα επιστρέψουν την Τετάρτη. Ο Γερμανός αναμένεται να επιλέξει το 4-2-3-1 για το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Μπέλετς ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Σλοβενίας με το Ισραήλ. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί σίγουρα ο Μερκής, έχοντας δίπλα του πιθανότατα τον Νικόλα Ιωάννου. Ο 23χρονος διεθνής αμυντικός πήρε φανέλα βασικού και στους δυο αγώνες της Κύπρου όμως δύσκολα θα μείνει εκτός ενδεκάδας λόγω των απουσιών που υπάρχουν (Σάβιτς, Βούρος). Στα δυο άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Ζοαζίνιο και Μιχαήλοβιτς.

Οι παίκτες που θα απαρτίσουν την αμυντική γραμμή στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι λίγο πολύ γνωστοί. Τώρα, το ποιους θα επιλέξει ο Ντολ από τη μέση και μπροστά, είναι ένας γρίφος για δυνατούς λύτες.

Πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού έχει Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από το πρώτο παιχνίδι με τον Άγιαξ που έγινε στις 21 Αυγούστου. Όσο αφορά τον Άλεφ, ακόμα κι αν συμπεριληφθεί στη αποστολή δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός.

Τις άλλες δυο θέσεις στη μεσαία γραμμή διεκδικούν οι Σόουζα, Μάτιτς και Ντε Βινσέντι. Αν όμως ο Ντολ αποφασίσει να ξεκουράσει τον Ιωάννου, τότε δίπλα από το Μερκή θα αγωνιστεί πιθανότατα ο Γλέντσογλου. Σε αυτό το απομακρυσμένο σενάριο η ενδεκάδα θα χωρέσει και τους τρεις (Σόουζα, Μάτιτς, Ντε Βινσέντι).

Στα φτερά αναμένεται να αγωνιστεί ο Τάμαρι μαζί με ένα εκ των Γιάκολις ή Μπέζιακ. Όσο αφορά τον παίκτη που θα αγωνιστεί στην κορυφ

Previous post

Οι κουρασμένοι διεθνείς...

Next post

Πεισμωμένος και αποφασισμένος ο Εφραίμ