ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Tο γυαλί έχει ραγίσει για «Ντέβι»

Η πρόσφατη απόφαση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ να αφαιρέσει την αρχηγία από τον Ντε Βινσέντι, αποτέλεσε ίσως την αρχή του τέλους για τη σχέση του Αργεντινού με τους γαλαζοκίτρινους.

Ο Ντε Βινσέντι πέραν από την πενιχρή αγωνιστική βοήθεια που παρείχε στην ομάδα, έχει προβληματίσει κάποιες φορές με τη στάση του εκτός γηπέδου, όσον αφορά τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης δεν είναι μυστικό ότι ένα από τα πράγματα που έχουν ενοχλήσει είναι και το ότι ήταν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που δεν δέχτηκε τον διακανονισμό που πρότεινε η διοίκηση για τη μισθοδοσία.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του έριξε γέφυρες επικοινωνίας προς τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, αλλά το γυαλί έχει ραγίσει για τα καλά, σε τέτοιο σημείο που είναι ορατό το σενάριο να δει την πόρτα εξόδου, ή τουλάχιστον αυτό θεωρούν αρκετοί στην ομάδα ότι πρέπει να γίνει. Από την θεωρία μέχρι την πράξη υπάρχει αρκετά μεγάλη απόσταση και οι διοικούντες την ομάδα χειρίζονται το όλο θέμα με πολύ προσεκτικό τρόπο.

Υπό τις περιστάσεις, ενδεχόμενη έξοδος του Αργεντινού από τον Αρχάγγελο, θα αποτελέσει την καλύτερη λύση αφού οικονομικά η διοίκηση θα απαλλαγεί από ένα βαρύ συμβόλαιο, ενώ αγωνιστικά είναι αλήθεια ότι δεν βοήθησε ο Ντέβι την ομάδα στο βαθμό που προσδοκούσαν όλοι όταν επέστρεψε από την Αλ Σαμπάμπ. Το θέμα έχει δρόμο και αρκετό ενδιαφέρον, με την πλευρά του ΑΠΟΕΛ να θέλει να το κλείσει το συντομότερο δυνατόν.

 

sport-fm

Previous post

Ξεκαθαρίζουν και διαχωρίζουν την θέση τους

Next post

Επαφές για Ουζόχο!