ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Το αφιερώνω στον κόσμο»

Ενθουσιασμένος ο Πρόεδρος  της Ομάδας μας Πρόδρομος Πετρίδης από την κατάκτηση του Κυπέλλου, τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του Τελικού, πως επιτεύχθηκε ο πρώτος στόχος και ότι ελπίζει η Ομάδα μας να πανηγυρίσει ξανά την Κυριακή.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στη Cytavision:
«Η επιδίωξη μας ήταν να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, παίρνοντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο και να εδραιωθούμε στον ευρωπαϊκό χώρο. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο και ελπίζω την Κυριακή να τα πάμε ανάλογα καλά».

Για την αμφισβήτηση που υπήρχε προς την ομάδα:

«Ναι είχαμε προβληματικές εμφανίσεις, όμως με την εμπειρία που έχουμε δίκαια πήραμε τον τίτλο. Εύχομαι και ελπίζω να πανηγυρίσουμε και την Κυριακή».

Για το ρίσκο που πήρε με την απομάκρυνση του Φινκ:

«Είχαμε συζητήσει με τον Μαντούκα και τον Σατσιά τους οποίους εμπιστευόμαστε ότι μπορούσαν να οδηγήσουν την ομάδα προς τον τίτλο και στο κύπελλο. Ήταν θέμα ψυχολογίας και θέμα ετοιμασίας της ομάδας. Τους συγχαίρω τους εμπιστευόμαστε και την Κυριακή θέλουμε να τους δώσουμε χαρά».

Για το πρωτάθλημα:

«Θέλουμε ακόμα ένα βαθμό για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω στην ομάδα μας και το απέδειξε σε αυτό τον τελικό».

Για τη σημασία του δεύτερου γκολ:

«Ήταν πολύ σημαντικό το γκολ του Εφραίμ. Μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και φτάσαμε στα τέσσερα γκολ».

Για τους ποδοσφαιριστές:

«Αυτοί ξέρουν τι έχουν τραβήξει με τους τραυματισμούς και τους πολλούς αγώνες. Για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια γιατί τους αξίζει. Αυτό το κύπελλο, το αφιερώνω στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ».

Για τον Πασιέντζα:

«Αύριο έχουμε ραντεβού στις 11:00 για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία μας».

Previous post

Έτσι πήραμε το 21ο

Next post

Θέλει να μείνει ο Τζιμπούρ