ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Θετικό μεταγραφικό σκηνικό

Την 1η Ιουλίου στον Αρχάγγελο θα είναι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτός είναι ο αντικειμενικός στόχος της επιτροπής προγραμματισμού, πάντα σε πλήρη συνεργασία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Για το λόγο αυτό, αναμένεται καθημερινά να αρχίσει η διαρροή ορισμένων μεταγραφών που έχουν στα σκαριά και όπως φαίνεται είναι τυπικής διαδικασίας η ανακοίνωσή τους.

Οι δικές μας πληροφορίες, όπως τις διασταυρώσαμε από σοβαρή πηγή λένε ότι η ερχόμενη βδομάδα αλλά και η μεθεπόμενη θα διαφοροποιήσουν πλήρως το κλίμα που κυριαρχεί ανάμεσα στους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ, που περιμένουν με αγωνία και ανυπομονησία να μάθουν το νέο σκηνικό που θα κυριαρχήσει στην ομάδα τους.

Οι ίδιες πληροφορίες ευνοούν την κυριαρχία ενός θετικού μεταγραφικού σκηνικού που θέλει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μετρά από την 1η Ιουλίου τις λιγότερες εκκρεμότητες στο ρόστερ.

Συγκεκριμένα, μέχρι τότε θα ανακοινωθεί ο ένας από τους δύο τερματοφύλακες, παρά το γεγονός ότι και ο δεύτερος τερματοφύλακας είναι σχεδόν συμφωνημένος αλλά για κάποιους λόγους ίσως να καθυστερήσει η ανακοίνωση  της συμφωνίας.

Επίσης, προβλέπει το μεταγραφικό πλάνο να κλείνουν οι μεταγραφές που αφορούν ένα κεντρικό αμυντικό, δύο χαφ, ένας ακραίο επιθετικό και ένα σέντερ φορ.

Οι πέντε αυτές μεταγραφές σε συνδυασμό με τις συμφωνίες που προηγήθηκαν με τους Ράφαελ Σάντος και Κώστα Αποστολάκη θα φέρουν στον Αρχάγγελο 7 νέα πρόσωπα με την προοπτική όμως να μιλά τουλάχιστον για 10 μεταγραφές που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-21.

Είναι όμως ιδιαίτερα σημαντικό για τον Ουζουνίδη , να έχει στη διάθεση του ένα ρόστερ παικτών στο ξεκίνημα που θα τον βοηθήσει τόσο για την σωστή προετοιμασία, όσο και για τη δημιουργία της νέας ομάδας.

Εξυπακούεται ότι οι 10 μεταγραφές που αναφέρονται στο ρεπορτάζ, είναι ένας αριθμός που ίσως αλλάξει και εξαρτάται από την έκβαση των γνωστών εκκρεμοτήτων και ειδικά των Ντε Βινσέντι, Σάβιτς και Χαλένιους που εδώ και αρκετό καιρό κυριαρχούν στο ρεπορτάζ της ομάδας.

Μπορεί να γίνεται λόγος για την αμφίβολη προοπτική τους, αλλά σημειώνεται και η επίσημη θέση της διοίκησης που λέει πως όσο διατηρούν συμβόλαιο με την ομάδα, θεωρούνται και είναι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ.

Οι επόμενες 15 μέρες θα λύσουν και αυτό τον «γρίφο» αφού θα γίνουν νέες επαφές με τους τρεις και το αποτέλεσμα αναμένεται να κρίνει την παραμονή τους ή όχι στον Αρχάγγελο.

Μιχάλης Παπαγεωργίου 

Previous post

Επιβεβαίωσε ο Λουντεμό

Next post

Ψηλά στην λίστα ο Ντάνιελ Λάρσον