ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Θέλουμε και παίκτες που αγωνίζονται στην Κύπρο»

Ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης στη μεγάλη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Πρώτο, αναφέρθηκε και σε κάποιους ποδοσφαιριστές που ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους ή επιστρέφουν στην ομάδα. Αποκάλυψε επίσης ότι οι πρωταθλητές ενδιαφέρονται για παίχτες που αγωνίζονται στην Κύπρο.

Για τον Στάθη Αλωνεύτη: «Με τον Στάθη δεν υπάρχει θέμα, υπάρχει η σκέψη και ο τρόπος της συνεργασίας μας. Μιλήσαμε, είμαστε συννενοημένοι, είναι τυπικό το θέμα πλέον. Μέσα στο επόμενο 48ωρο θα πάρουμε αποφάσεις για κάποιους που είμαστε ξεκάθαροι για το τι ακριβώς θέλουμε».

Για τον Μοράις: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που τα τελευταία 11 χρόνια είναι η σημαία του ΑΠΟΕΛ, χωρίς ιδιαίτερους τραυματισμούς. Έχει τα πνευμόνια να προσφέρει ακόμα στον ΑΠΟΕΛ. Είμαστε θετικοί στην ανανέωση του, έχουν μείνει τα οικονομικά. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι τελειωμένο και αυτό το ζήτημα».

Για τον Καρλάο: «Είναι λίγο περίπλοκο, ανήκει σε άλλη ομάδα. Είναι και το θέμα των συχνών του τραυματισμών, θα πρέπει να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε. Υπάρχει και ο Ρουέδα που είναι επίσης τραυματίας. Έχουμε μόνο τους Πολιάκοφ και Μερκή θα δούμε τι θα κάνουμε».

Για τους δανεικούς που επιστρέφουν: «Οι Ρόμο και Αρτυματάς επιστρέφουν, θα πάνε προετοιμασία και από εκεί και πέρα θα αποφασίσει ο προπονητής μας».

Καταλήγοντας, ο κ. Πετρίδης τόνισε ότι δεν υπάρχουν επίσημες προτάσεις για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή της ομάδας, όμως, υπογράμμισε ότι ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για παίχτες που αγωνίζονται στην Κύπρο.

Previous post

«Πολλοί λόγοι μας κάνουν να νιώθουμε πιο δικαιωμένοι»

Next post

«Ο Νατέλ είναι ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει»