Ποδοσφαιρο

«Θα τα καταφέρουμε ξανά μένοντας ενωμένοι»

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ομάδας μας έγινε στο γραφικό και όμορφο Όμοδος πριν από λίγες μέρες. Οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και το υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας, πέρασαν πολύ όμορφα μαζί με τις οικογένειες τους.

Δείτε  στο  βίντεο τι έγινε στο Οίνου-Γη, Κτήμα Βασιλειάδη:

Εκεί ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης έστειλε και πάλι μήνυμα κατάκτησης του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στην αποτυχημένη πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις το περασμένο καλοκαίρι.

Αναλυτικά τι είπε ο Πρόδρομος Πετρίδης στην ομιλία του:

“Πιστεύω και ελπίζω πως η δεύτερη οικογένειά σας είναι το ΑΠΟΕΛ. Καλά χριστούγεννα και χαρούμενο νέο έτος… Όπως ξέρετε είχαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά το 2018 όμως καταφέραμε για έκτη συνεχόμενη φορά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα… Δεν καταφέραμε δυστυχώς να πάμε στην Ευρώπη. Παίρνω την ευθύνη για αυτό και μετά πρέπει να κατηγορήσω άλλους. Πρώτα παίρνω εγώ την ευθύνη. Όμως πιστεύω πως με τις κινήσεις και τις αλλαγές που κάναμε και γιατί όλοι μείναμε μαζί σαν οικογένεια και σαν ομάδα καταφέραμε να το γυρίσουμε και να είμαστε πρώτοι”.

“Αυτό που θέλω να δω και ο τρόπος που θέλω να τελειώσει αυτός ο μαραθώνιος είναι το 7ο συνεχόμενο, και πιστεύω με αυτά που βλέπω από τη δουλειά του νέου τεχνικού τιμ, του κ. Τέτι και του κ. Τραμετζάνι, θα τα καταφέρουμε. Αυτό θα το καταφέρουμε μένοντας ενωμένοι και με σκληρή δουλειά.

“Να είμαστε σαν ένα και να λύνουμε τα προβλήματα μας στα αποδυτήρια, γιατί θα έχουμε προβλήματα. Όμως πρέπει να είμαστε ενωμένοι, σαν οικογένεια. Πάνω από όλα θα είμαι δίπλα σας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα υπάρχουν προβλήματα αλλά θα τα λύσουμε, μην ανησυχείτε”. 

“Ξέρετε πως είμαστε 5 χρόνια μαζί, και πως ότι γίνει είμαστε εδώ, μαζί για να κερδίσουμε ακόμα ένα πρωτάθλημα και φυσικά για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι τα καλύτερα για το 2019.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Βασιλειάδη για την φιλοξενία εδώ σήμερα. Σας ευχαριστώ.

“Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νεκτάριο Αλεξάνδρου που ακόμα και στα προηγούμενα χρόνια που ήμουν πρόεδρος, αλλά περισσότερο σε αυτή τη θητεία, μαλώναμε πολύ, όμως τον αγαπάω και θα συνεχίσω να τον αγαπάω. Σε ευχαριστώ εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ”.

season tickets 2019-2020
Previous post

Μερκής: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Next post

«Είμαι σίγουρος ότι οι στόχοι θα υλοποιηθούν»