ΚαλαθοσφαιραΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣωματειο

Θα αποδοθούν ευθύνες

Ανακοίνωση σχετικά με τον χθεσινό(8/3) αποκλεισμό της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας και την άσχημη εικόνα της ομάδας έβγαλε το Σωματείο μας. Με την ανακοίνωση κάνει αποδεχτή την απαραίτητη του κ.Κωνσταντινίδη αλλά αναφέρει πως θα αποδώσει ευθύνες σε όσου χρειαστεί για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ του Σωματείου ΑΠΟΕΛ έκανε αποδεχτή την παραίτηση του προπονητή καλαθόσφαιρας κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη. Ευχόμαστε στον κ. Κωνσταντινίδη και στην οικογένεια του τα καλύτερα.

Μετά το ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Ομόνοια στο θεσμό του κυπέλλου, ο πρόεδρος Μάριος Χαραλάμπους και η διοίκηση του Σωματείου αισθάνονται την υποχρέωση να απολογηθούν στον τεράστιο κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Τους ενημερώνουμε ότι από σήμερα το τμήμα καλαθόσφαιρας γυρίζει σελίδα. Θα αποδοθούν ευθύνες και όσοι δεν τίμησαν τη φανέλα του ενδοξότερου Σωματείου θα αποχωρήσουν άμεσα. Με οποιοδήποτε αγωνιστικό και οικονομικό κόστος.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του τμήματος και αυτοί που είχαν την ευθύνη για τη δημιουργία της ομάδας, θα κληθούν στην επόμενη συνεδρία του Δ.Σ για να εξηγήσουν τους λόγους της αποτυχίας.

Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018/19 θα πορευτούμε με τα υπόλοιπα τμήματα, τα οποία κρατάνε ψηλά τη σημαία του Σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Όπως τα άλλα 2 μεγάλα ομαδικά τμήματα, της Πετόσφαιρας και του Futsal.

Το τμήμα Πετόσφαιρας με αρκετά χαμηλό προϋπολογισμό διανύει την καλύτερη του χρονιά την τελευταία 25ετία και το αντίστοιχο του Futsal παραμένει αήττητο από την αρχή της περιόδου και βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου.

Previous post

«Η κάρτα οπαδού έχει αδειάσει τα στάδια»

Next post

Η πίεση και οι αντικειμενικές δυσκολίες