ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τελειωμένο του Νικόλα

Τα τελευταία γεγονότα είναι λίγο πολύ γνωστά σε ότι αφορά τα «καμώματα» του Νικόλα Ιωάννου.

Αρχικά έκανε γνωστό εδώ και μέρες ότι θέλει να αποχωρίσει από την ομάδα, στη συνέχεια ήταν προκλητικά αδιάφορος σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε με την ομάδα μας και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε σήμερα που για προσωπικούς λόγους ζήτησε να μην αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής.

Ας πάρουμε όπως τα πράγματα από την αρχή.

  • Η Νότιγχαμ Φόρεστ έδειξε ζεστό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή αλλά ο Μαρινάκης ήθελε να πάρει τον Νικόλα τζάμπα πράγμα που ορθά δεν το επέτρεψε η διοίκηση. Η προσφορά σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας μας ήταν λιγότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ πράγμα που πάγωσε προσωρινά τις συζήτησης.
  • Στη συνέχεια ήχησαν σειρήνες από την Ιταλία με την Μπρέσια να έρχεται σε συμφωνία με την ομάδα μας για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με την μορφή δανεισμού και ρήτρα αγοράς στο 1 εκατομμύριο ευρώ.
  • Και εκεί που όλα έδειχνα τελειωμένα, η Αγγλική ομάδα επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση που αγγίζει τις 750 χιλιάδες αγγλικές λίρες (840 χιλιάδες ευρώ) και όπως όλα δείχνουν ο Κύπρος αμυντικός κατηφορίζει για το νησί που “γέννησε” το ποδόσφαιρο.

Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η μητέρα του ποδοσφαιριστή που είναι μόνιμος κάτοικος Αγγλίας και γενικά το οικογενειακό του περιβάλλον που επιθυμούσαν τον Νικόλα κοντά τους.

Η μετεγγραφή αναμένεται να κλείσει τις επόμενες μέρες εάν όχι και . . . αύριο.

Previous post

Ανουάρ: Άρχοντας, Μαροκινός πολεμιστής

Next post

Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι;